![]() |
SIŁA SPOKOJU TO JEGO DEWIZA JEGO SPOKOJNA POSĄGOWA TWARZ WSZYSTKICH PRZEKONA BĘDZIE RZĄDZIŁ TAK DOBRZE JAK TO ROBI W SZKOLE
|
![]() |
Na burmistrza musi zaczekać,natomiast jako kandydat do rady powiatu poradzi sobie nawet z zielonym Litwiniukiem. |
![]() |
Coś sypneło się na liście PiS, nie ma Roberta na jedynce do powiatu. Ale zakreślmy szóstkę
|
![]() |
Do zielonych to mu daleko, bo oni potrafią się lansować na wszystkich możliwych imprezach festynach i uroczystościach
Nie ma nawert koles co liczyc na 500 glosow gdzie litwiniuk zdobedzie ponad tysiac. Ja wam radze uczcie sie kolejne 4 lata od najlepszych.
|
![]() |
|
![]() |
Lansują się bo cholernie zazieleniło się w Międzyrzecu. Wspierają się jak mogą aby nie wypaść z obiegu. Najwyższy czas na zmiany. Koniczyna dostanie po kulasach w powiecie i skończy się lansowanie. Ostatni element porażki to próg wyborczy w parlamencie i JFS i zielona ekipa schodzi do podziemia.
|
![]() |
a mi sie zawsze wydawało że idzikowski to tłumok |
![]() |
ci to sie wydaje że jenteligentny jesteś |
![]() |
Robert Idzikowski byłby najlepszym kandydatem na burmistrza Międzyrzeca. Jest patriotą i nie leci na pieniądze, tylko chce zrobić porządek w tym mieście. Głosujcie na Roberta!!!
|
![]() |
z tego co się wiem to kandyduje do powiatu |
![]() |
a co teraz będziesz Robert robił? trochę firmowałeś te anty-grzybowe gazetki duszkowe, więc może niech Ducho poprze teraz Grzyba, to parę punktów złapiesz i się utrzymasz jakoś? widzisz ze polityka to nie zabawa.
|
![]() |
Ducho powinien poprzeć Roberta tak jak on jego popierał ... ha, ha , ha |
![]() |
Gdyby cały PiS od początku popierał Ducha , a nie tylko 3 osoby z całego międzyrzeckiego PiSu, to w tej chwili Duszek byłby w drugiej turze. A Lesiuk udzieliłby mu wsparcia w tej turze i PiS miałby swojego burmistrza, a tak PiS ma wielkie góóóówno I ciekawe co teraz zrobi Duszek??? |
![]() |
To prawda. Było to widać gołym okiem. Duszek zrobił wszystko by lokalnie promować PiS i jej kandydatów. Niektórzy kandydaci nie podjęli tego wyzwania, a robili wszystko żeby Ducha zdyskredytować. Tym większy podziw wzbudza w mojej ocenie ten człowiek. Tym samym powinien wyciągnąć na przyszłość wnioski. |
![]() |
Kto to ten Robert?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|