Nasz wspaniały prezydent Lech Kaczyński na pytanie biednych ludzi dlaczego za jego kadencji w Polsce jest tak źle odpowiadał słowami "Sp!eprzaj Dziadu !"Ale nie KRADŁ !
![]() |
|
![]() |
Za prezydenta śp. Kaczyńskiego wszystko zmierzało w dobrym kierunku.
On pielęgnował, co polskie i ojczyste.
A dzisiaj obywateli puszczono z torbami. Nikt o nich nie dba. Gospodarka się sypie.
Uwikłani w wielką dziurę budżetową staliśmy się dziadami we własnym kraju.
|
![]() |
Za prezydenta śp. Kaczyńskiego wszystko zmierzało w dobrym kierunku. On pielęgnował, co polskie i ojczyste. A dzisiaj obywateli puszczono z torbami. Nikt o nich nie dba. Gospodarka się sypie. Uwikłani w wielką dziurę budżetową staliśmy się dziadami we własnym kraju.Dlatego trzeba tych czerwonych sQrwysyńskich chamów teraz za to wszystko rozliczyć !!! |
![]() |
Dlatego trzeba tych czerwonych sQrwysyńskich chamów teraz za to wszystko rozliczyć !!!Spieprzaj dziadu !!! Komuno Wróć!!! |
![]() |
Spieprzaj dziadu !!! Komuno Wróć!!!Komuna nie musi wracać, ona jest z nami na co dzień. Jak kłamała tak kłamie! Chodzi tylko w innych szatach. Dlatego Ci się wydaje, że to nie ona. |
![]() |
Komuna nie musi wracać, ona jest z nami na co dzień. Jak kłamała tak kłamie! Chodzi tylko w innych szatach. Dlatego Ci się wydaje, że to nie ona.To nie komuniści a ta pieprzona solidarność na,którą głosowali nasi dziadowie i ojcowie zniszczyła ten kraj. Za komuchów w Polsce ludziom żyło się dobrze,każdy miał pracę.Nieroby oczywiście będą narzekać na komunę. Ale teraz nie macie co płakać chcieliście osły solidarności i demokracji to ją macie.... |
![]() |
To nie komuniści a ta pieprzona solidarność na,którą głosowali nasi dziadowie i ojcowie zniszczyła ten kraj. Za komuchów w Polsce ludziom żyło się dobrze,każdy miał pracę.Nieroby oczywiście będą narzekać na komunę. Ale teraz nie macie co płakać chcieliście osły solidarności i demokracji to ją macie....Młody komunisto jak bardzo mi Ciebie żal! Chcę powiedzieć, że dość mieliśmy komuny, pustych półek w sklepach, nędznych pensji, ciągłych podwyżek i wielu innych spraw. Chcę powiedzieć, że Solidarność krew przelała, ale władzy nie przejęłą! Władzę przejęła komuna przy okrągłym stole! Czy Ty o tym nie wiesz? Czy udajesz, że nie wiesz? A może nie chcesz wiedzieć? |
![]() |
To nie komuniści a ta pieprzona solidarność na,którą głosowali nasi dziadowie i ojcowie zniszczyła ten kraj. Za komuchów w Polsce ludziom żyło się dobrze,każdy miał pracę.Nieroby oczywiście będą narzekać na komunę. Ale teraz nie macie co płakać chcieliście osły solidarności i demokracji to ją macie....Młody komunisto jak bardzo mi Ciebie żal! Chcę powiedzieć, że dość mieliśmy komuny, pustych półek w sklepach, nędznych pensji, ciągłych podwyżek i wielu innych spraw. Chcę powiedzieć, że Solidarność krew przelała, ale władzy nie przejęłą! Władzę przejęła komuna przy okrągłym stole! Czy Ty o tym nie wiesz? Czy udajesz, że nie wiesz? A może nie chcesz wiedzieć? |
![]() |
Dogadał się żyd z komuchem i konfidentem właśnie przy okrągłym stole !!! i mniej więcej od tego czasu notujemy taki '' DOBROBYT '' w POLSCE, same szwindle,przekręty,afery,złodziejstwo i Qrewstwo POlityczne .
|
![]() |
Dlatego trzeba tych czerwonych sQrwysyńskich chamów teraz za to wszystko rozliczyć !!! |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|