Czekam aż tylko zaczną się żniwa i tez urządzę strajk na drodze i będę zgłaszał każde kombajny jadące bez zdemontowanego hedera po drodze publicznej, jakie zapupie by to nie było.
|
|
Podobno w planach mają ponowną nacjonalizację, tylko troch w innym wydaniu: kto ich nie poprze, temu odbiorą wszystko. Obojętnie czy z miasta, czy ze wsi.:)
|
|
Następny krok tzw. rolników z Agrounii będzie taki sam, jak w 1944: wyrzucenie z ziemi tych, którzy ośmielą się mieć inne, niż oni zdanie, zagarnięcie ich ziemi, wywózka do lasu i kula w głowę, a potem wyrzucenie z domów wdów i sierot. Następnie przypomnienie o tęczowym sztandarze (coś PSL o tym mówiło) i WŁADZA ! Bo tylko o to tu chodzi.
|
|
Następny krok tzw. rolników z Agrounii będzie taki sam, jak w 1944: wyrzucenie z ziemi tych, którzy ośmielą się mieć inne, niż oni zdanie, zagarnięcie ich ziemi, wywózka do lasu i kula w głowę, a potem wyrzucenie z domów wdów i sierot. Następnie przypomnienie o tęczowym sztandarze (coś PSL o tym mówiło) i WŁADZA ! Bo tylko o to tu chodzi.Piszesz o działaniach tzw. żołinerzy wyklętych? |
|
janek daj spokuj , nie wrzucaj wszystkich do jednego worka , ja jestem wdzięczny za to że ludie są dla mnie wyrozumiali jak ja jadę i udrudniam jazdę komuś ,
|
|
Nie. Piszę o ich mordercach.Następny krok tzw. rolników z Agrounii będzie taki sam, jak w 1944: wyrzucenie z ziemi tych, którzy ośmielą się mieć inne, niż oni zdanie, zagarnięcie ich ziemi, wywózka do lasu i kula w głowę, a potem wyrzucenie z domów wdów i sierot. Następnie przypomnienie o tęczowym sztandarze (coś PSL o tym mówiło) i WŁADZA ! Bo tylko o to tu chodzi.Piszesz o działaniach tzw. żołinerzy wyklętych? |
|
I gdzie byliście dzisiaj ?? Zamiast poprzeć kobiety, spaliście pewnie pijani po kolejnej blokadzie utrudniającej życie zwykłym ludziom. Jesteście zwykłymi tchórzami nie potrafiącymi nawet prawidłowo strajkować.
|
|
Poprzeć kobiety? A w jakiej sprawie?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|