Taka kasa to chyba żart
|
|
Jeden bankiet grupy masonerii to kilkukrotność tej kwoty
|
|
Jeden bankiet grupy masonerii to kilkukrotność tej kwotyPewnie im zostały drobne po imprezce to dali. Mało w Polsce nieszczęść to jeszcze nam masoneria potrzebna.Co prawda kiedyś byłem na imprezie Rotarian, ale zapewniam nie miałem ani w doopie ani w głowie. Jedyne co dobrze było tam nadgryzione to uczestniczki- nadgryzione oczywiście zębem czasu. |
|
Rotarianie=masoni?
|
|
Masoneria NWO po cichu wpycha do edukacji ideologie marksistowskie... Tu tez mamy ladny przyklad "dobrodusznosci" - a można prosić o info - o jakich jakich konkretnie ksiązki i autorów ?
|
|
Nie wierzę Danaom niosącym dary.
|
|
ŻYDO-KOMUNA, LEWACTWO, MASONERIA = ROTARY CLUB DO IZRAELA
|
|
Ledwo po wyborach a już rotarianie atakują młodzież.
A może odbierają zainwestowane w kampanię zyski.
Jeszcze zatęsknicie za Stefaniukiem.
|
|
To mi na książkę niemieckojęzyczną za... 2000€ nie starczy. Dokładnie taką kwotę usłyszałem, gdy chciałem kupić książkę o mantażu szaf elektrycznych?! Niemców chyba pogięło???
|
|
To mi na książkę niemieckojęzyczną za... 2000€ nie starczy. Dokładnie taką kwotę usłyszałem, gdy chciałem kupić książkę o mantażu szaf elektrycznych?! Niemców chyba pogięło???.Poszukaj na *** |
|
Europejska inkwizycja poprawnościowa ch o m i k u j .To mi na książkę niemieckojęzyczną za... 2000€ nie starczy. Dokładnie taką kwotę usłyszałem, gdy chciałem kupić książkę o mantażu szaf elektrycznych?! Niemców chyba pogięło???.Poszukaj na *** |
|
BIAŁA PODLASKO nie idź tą drogą! To droga Demona!
|
|
To prawda. Rotary club to masoni, jedną z ich filii zajmująca się filantropią, wspieraniem edukacji i kultury- słowem marketingiem. Kto nie wierzy, niech poszuka na internecie. Lepiej trzymać się od nich z daleka
|
|
To prawda. Rotary club to masoni, jedną z ich filii zajmująca się filantropią, wspieraniem edukacji i kultury- słowem marketingiem. Kto nie wierzy, niech poszuka na internecie. Lepiej trzymać się od nich z dalekaCzy Prezydent Litwiniuk ma jakieś związki z Rotary Clubem ? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|