Czyli po zapłaceniu VAT-u oraz dochodowego wynosi to na rękę 1640 zł, faktycznie gigantyczne pieniądze i afera, że ja pierdziele.... konferansjer za jedną imprezę bierze taką stawkę....
|
|
A co za tę kasę napisau ten Tantarautau?
|
|
Gościu, jak dla ciebie to niewiele to zapłać mi tyle a ja ci sprawdzę klasówkę a nawet napiszę wypracowanie na 1 stronę kancelaryjnego :)
|
|
Jak zgarniać to przynajmniej jak to robił Józio Bąk vel mały Korniszon. I jakoś POkraki Tych wyczynów Józia nie krytykowali. Józio wziął a klienci Amber Gold czekają już 10 lat na odbiów swych wkładów. Nie ma to jak POkraczna Polska.
|
|
Nieodpowiedzialny i niekompetentny dzieciak rządzi Białą Podlaska pod dyktando hrabiego Biereckiego. Wszystko co się robi to wyłącznie dla propagandy i by się podlizać Kaczyńskiemu.Nic dotychczas nie zrobiono dla miasta.Jest ono brudne zachwaszczone i zapuszczone,bez chodników na bocznych ulicach.Ulice wyboiste,ma się wrażenie ,że jest się na Ukrainie! Mam nadzieję ,że mieszkańcy to widzą i więcej na takie numery z wyborem się nie nabiorą.Kto słyszał o takich numerach by w okręgu Biała P.było 2 parlamentarzystów z Gdańska i oni decydują co robi się w mieście???To coś nienormalnego.
|
|
Biała Podlaska jest do takiego stopnia zatracona w PiSsie, że przyjmuja każdego spadochroniarza, czy z Gdańska, czy z Warszawy. PiS zakupił sobie to miasteczko, do spółki z biznesem ukraińskim. Niedługo zbudują tam regionalne studio TVP3, żeby dzien w dzień lubelscy dziennikarze nie musieli dojeżdżać na wywiady z marionetkami UM tudzież z ich Pisowym Burmistrzem... póki co PiS im sypie nieźle...
|
|
A mnie się wszystko POdoba ,w Sp-ni Zgoda- RN z SLD,Koło bialczan SLD i tak Krok PO kroczku POwraca towarzycho Swoich Lewych Dochodów
|
|
No tak, Recznik nie mógł pracować w urzędzie bo nie miał wykształcenia a takie weszły nowe zasady, a na stronie firmy ducalis chwali się co studiował... Coś tu jest nie tak, Panie były Rzeczniku.
|
|
Przez panią Burdę przemawia zwykła zazdrość. Żałuje, że ktoś jest obrotny i potrafi działalność założyć. strasznie to słabe.
|
|
bo to lewaczka jest
|
|
Ktoś tu chyba zazdrosci sukcesów :) wiadomo wierszówki marne. Hehehehe
|
|
Czy to już współpraca Białej Samorządowej i Dziennika Wschodniego (czyt. red. Burdy) aby szkalować ludzi, których nie lubią? Zadaje publiczne pyanie.
|
|
Pozdrawiam wszystkich komentujących "gości". Jeżeli są Państwo gotowi do rzetelnej, uczciwej dyskusji, zapraszam do kontaktu, ale już nie anonimowo. Odwagi! Ewelina Burda
|
|
Pani Ewelino pamięta Pani, że pojawiające się komentarze anonimowych hejterów świadczą o sukcesie!
|
|
Uwaga ! Auuuł pieski Stefaniuka szczekają !
|
|
Trantau zatrudniony był na stanowisku rzecznika z pogwałceniem ustawy o pracownikach samorzadowych, kiedy takiej sytuacji nie dało sie dalej ciągnąć ze względu na zmianę tej ustawy i musiano go z Urzędu Miasta zwolnić to znaleziono inny oszukańczy sposób na dofinansowywanie jegomościa z pieniędzy podatników. Pozostaje pytanie: co w tym mieście robi Komisja Rewizyjana Rady Miasta ? Wprawdzie komisji tej nie przewodzi Konarski, który wyłudził nienależne mieszkanie komunalne ale przecież są tam chyba jeszcze inni członkowie, może uczciwsi od przewodniczacego i co ?
|
|
Pani Ewelino, proponuję zacząć od zapytania Prezydenta Miasta o teksty napisane przez Pana Trantaua- w ramach zawartej umowy- w miesiącu grudniu 2017 ze wskazaniem gdzie zostały wykorzystane. Pozwoli to na ustalenie zasadności wypłaty wynagrodzenia w wysokości 2460 złotych za miesiąc grudzień 2017. Bedzie Pani miała okazję porównać stawkę ze swoją. W internecie nikt nie jest anonimowy. |
|
Jak zwykle w obrońcach dobrej zmiany w mieście jad i hejt. Pani Ewelino brawo! Jest Pani wzorem dla innych mediów lokalnych!
|
|
Ależ POLINPress i ich Dziennik (bardziej niż) Wschodni "upodobał" sobie Białą Podlaską z wiadomej przyczyny.
Pan Prezydent nie korzysta z "kanapek" , nie jest kolekcjonerem drogich zegarków , w sprawozdaniach majątkowych nie dopada go amnezja ..... i co najgorsze , nigdy POLINPress nie wybaczy mu że nie oprotestował
i zameldował w swoim mieście Panią Marię i Lecha Kaczyńskich.
Kiedy w Zamościu stawiano pomnik egzotycznemu królowi Dawidowi to oprotestował to jedynie jeden Radny Włodzimierz Hawrot a POLINPress był pełen zachwytu. Zdziwiłem się że Zamość nie znalazł funduszy na pomnik na ten przykład, który by zbliżył w historii tak wielką postać jaką była dla tego regionu Róża Zamojska z Żółtowskich a na zamorskiego Żyda owszem
|
|
Ewelino Burda podaj swój telefon i zróbmy to na antenie TVP-regionalna z udziałem zainteresowanych z UM Biała Podlaska.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|