![]() |
Bergier? Będzie taka sama sitwa jak u Czapskiego. Wszystkie urzedy w tym mieście trzeba przewietrzyć a najbardziej MOPS!
|
![]() |
Pomógł rozłożyc Biawenę. |
![]() |
Tyle, ze do tej pory nikt sie tym nie zainteresowal. Media cicho, prokuratura cicho. Tyle, ze to mniejsze zlo w porownaniu do Czapskiego.
|
![]() |
Cicho, bo Biała to skorumpowane miasto. Elity do wymiany po wyborach. |
![]() |
Czy uważacie że PWSZ jest źle zarządzana?
|
![]() |
Nie no dobrze , robi się drugi AWF bo były rektor jest od piłki kopanej , kadra jest wynagradzana super czyli o ile wiem są na etatach instruktorów z pensją ok.1600 zł na rękę za chyba 460 godzin. Tnie się wszystkie wydatki jakie tylko można. No jest super jeśli jeszcze dostaje się kasę na to wszystko z ministerstwa. Kurczę sztuka to jest mieć dobrą kadrę a nie znajomych - znajomych oraz mieć świetnych studentów a nie miernoty. |
![]() |
Ciekawe czy mają wolne etaty, mnie tam bez różnicy biorę każdy przedmiot z wyjątkiem matematyki. |
![]() |
MI TO SIE CHCE SMIAC Z TEGO BERGIERA! POL BIALEJ SIE Z NIEGO NABIJA PRZEZ TO ZE JEGO ZAUFANY CZLOWIEK ZOSTAL DYREKTOREM GABINETU PREZYDENTA MIASTA! HAHAHAHAHA
|
![]() |
obojetne kto aby nie Czapa!!!
|
![]() |
nie znasz Józka !!! i na dodatek z PO, szkoły zaPOminania |
![]() |
no to trzeba trochę uaktualnić "ludowe mądrości". za komuny popularne było powiedzenie "zamienię wykształcenie na radzyńskie pochodzenie".
teraz będzie jakoś tak: "zamienię bialskie pochodzenie na awuefu wykształcenie".
pozdro dla myślących
|
![]() |
Rabarbar zauważ że AWF był zawsze kluczem do kariery w Białej , obecnie tym kluczem jest PSW. Ci którzy studiowali w innych miastach niech szukają pracy w Warszawie,Lublinie, Krakowie. |
![]() |
No ale jeżeli PWSZ rządzi dobrze to jest szansa że miastem też będzie dobrze rządził, a tym urzędasom w urzędzie przydało by się popracować więcej niż 160 godzin miesięcznie. Może wreszcie zrozumieją że oni są dla ludzi a nie ludzie dla nich.
|
![]() |
A czy to źle że tnie się koszty? ważne rzeby osiągnąć korzyści przy minimalnych kosztach!!! |
![]() |
Pawlak, to jest jakas paranoja, że ludzie od fikołków rządza w całym praktycznie regionie. toż to już jakas mafia... |
![]() |
Najwidoczniej wystarcza odpowiednio wykonywać skłony i będziesz zauważony. Powinni im rozszerzyć program o jakiś menedżeryzm skoro to taka kuźnia kadr żeby podstawy mieli. Co do PSW ja myślę że to najpierw jest praca, posadka , a potem syna czy córkę się wysyła żeby coś skończył , coś co nie nadwyręży intelektualnie. |
![]() |
Z drugiej strony Czapski po SGPIS (obecnie SGH) i co po zbilansowaniu mu wyszło, bagatelka, 100 mln. na minusie. No nie ma mocnych , same słabe w rachunkach. |
![]() |
Mam propozycje Rabarbara trzeba wysłać na AWF bo widzę, że biedak nie radzi sobie w życiu. Może przyjmą go na studia eksternistyczne to przez rok zrobi magistra i do zarządzania dużą firmą. Czapa po SGPiSie na ma głowy do prowadzenia miasta. Kosik bedacy w towarzystwie AWF przedmiotem drwin zostawił miasto z gotówką w kasie. Czapa wyczyścił dyrektorów po AWF i co lepiej? / zostawił tylko dwóch robiących...Coś panowie wasza teoria nie trzyma się kupy. |
![]() |
Bergier, Kosik, Broniewicz, Wilczewski i wielu innych... specjaliści od fikołków rządzą miastem!!!
Co z tego że Czapa kończył SGH? Uczono go zarządzania firmą w czasach komuny. Tyle, że on rządzenie miastem nadal traktuje w takich kategoriach. socjalizm w najgorszym wydaniu, prywata i kolesiostwo.
|
![]() |
Andrzej Czapski musi odejść!!!
|
Strona 5 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|