samorządowiec górą oby wiecej takich jak pan (:
|
|
A dziękuję pani za wsparcie! Musimy bronić naszego najmłodszego radnego powiatu bialskiego, żeby się młodzieniec nie zniechęcił w swej szczerej i pożytecznej działalności charytatywnej! Brawo panie radny! najważniejsze jest jednak to, że tak jak napisało SLOWO PODLASIA Natalka poleciała już na operację do najwybitniejszego kardiochirurga na Swiecie, i to jest kolejny sukces naszego radnego i jego wspaniałych , młodych, przepełnionych wzniosłymi ideami wolontariuszy!
|
|
W sobotę lub w niedzielę będzie na polsacie w Wydarzeniach prawdopodobnie materiał o Natalki wyjezdzie do Monachium, warto obejrzeć. Jak się dowiem dokładnie o której to napiszę. Pozdrawiam wszystkich szlachetnych wolontariuszy w imieniu Natalki i jej rodziców! to dzięki Wam dostała szansę by ŻYĆ!
|
|
Niezły jesteś duszku~/~ tak się zastanawiam jak to jest, że potrafisz tak wspaniale łaczyć ludzi w dobrej sprawie!? Gratulacje!
|
|
Ale naklejki są beznadziejne, reklamują wyłacznie osobę duszka;)
|
|
naklejki są zajebiste! niezły pomysł. Fajna ta strona www duszek.net oby tak dalej
|
|
UUUUUU, nie wiedziałem, że radny Duszek ma tak doskonale rozbudowaną stronę internetową... Czyżby robił mu ją jego rzecznik prasowy Marek P??? Panie Duszek nie szkoda panu czasu na te akcje???
|
|
Nie ważne kto robi ważne że jest i że się czymś zajmuje. A czasu zapewne nie szkoda gdy chodzi o ratowanie ludzkiego życia....
|
|
Strona internetowa jest ciekawa i bogata w swej treści. Będę ją reklamował wśród swoich znajomych w Białej P. Szkoda,że tak mało społeczeństwo wie o jego dobrych pomysłach, są naprawdę świetne. Nie wiedziałem,że pan Duszek tak ostro poświęca się sprawom naszego społeczeństwa.
|
|
ciekawe ile Puszek płaci za robienie takich ładnych zdjęć Siwemu? a może to starosta fotografuje Puszka? bo i tak zawsze ma przy sobie aparat nasz Folderek!
|
|
Strona internetowa jest beznadziejna i uboga w swej treści. Nie będę jej reklamować wśród swoich znajomych w Kąkolewnicy ! Szkoda że tak wiele społeczeństwo wie (głównie dzięki Redaktorowi M. Trzeszczela z Dz. Wsch.) o jego beznadziejnych pomysłach, są naprawdę fatalne ! Sądzę że "pan Puszek" , owszem poświęca się ostro, ale nie sprawom naszego społeczeństwa lecz własnej karierze politycznej nakierowanej na zdobycie fotela na ul. Wiejskiej. A "pożyteczni idioci", tacy jak ty, jeszcze mu w tym pomagają. Szkoda. Obudzicie się niedługo z ręką w nocniku... |
|
Fantastyczna akcja. Coś niesamowitego!!! jestem pełna podziwu dla wolontariuszy
|
|
Fantastyczna akcja. Coś niesamowitego !!! jestem pełna podziwu dla żebraków |
|
...dzieki Ci Panie za to, ze ten ciemny narod z poludniowego podlasia o tym nie wie, jeszcze by sie na taka kielbase wyborcza ZŁAPAŁ i wybral go na jakiegos posła, albo senatora... i zrob cos Panie, bo ciemniaki z Bialej lapia sie na kielbase wyborcza tego CWANEGO POLITYKA... |
|
Nie jestem ciemna, a akcje Duszka są rewelacyjne. Jestem pełna podziwu. A jak się czyta tego jednego kmiota , który obraża wolontariuszy to robi mi się niedobrze. Przykry jesteś koleś, wiesz?
|
|
Wolontariuszy nie obrażam tylko nazywam ich PO IMIENIU, dla mnie nie ma żadnej różnicy między tzw. wolontariuszem a żebrakiem. Przekonaj mnie że jest inaczej. Np że Juuurek nie jest Głównym Żebrakiem III RP a Puszek jego odpowiednikiem na Płd. Podlasiu. Czekam ! Robi ci się niedobrze ? Proponuję Aviomarin. "Przykry jesteś koleś, wiesz ?" Tak, wiem. W ogóle, prawda jest przykra. |
|
Ps.
Przepraszam, pomyliło mi się. Nie jestem Suchy, jestem Wilgotna. Sorry !
|
|
jesteś tak przykry że szkoda gadać, a żebrak to ktoś kto prosi dla siebie pustaku. widzisz już różnicę? czy dalej masz z tym kłopot? szkoda Ci że młody radny robi pożyteczne akcje? boli Cię to widzę szalenie. Ciekawe co Ci się udało w ciągu Twojego całego życia zrobić dla kogoś?? pochwal się.
|
|
Super reportaż na Polsacie w głównym wydaniu wydarzeń. Jeszcze raz dziękuję studentom , uczniom i harcerzom, że zebrali te pieniądze. Operacja odbyła się wczoraj i zakończyła sie pełnym sukcesem. To dzięki takim ludziom jak y, których KTOŚ nazywa żebrakami, to dzięki komuś takiemu jak pan Duszek, którego KTOŚ nazywa karierowiczem. Dobrze by się działo w Polsce, gdyby było więcej takich ludzi jak Państwo, a mniej takich jak Ci anonimowi Panowie z Forum Dziennika Wschodniego.
|
|
To fakt. W pełni sie zgadzam ze "znajomym rodziny". U nas, zwłaszcza na wschodzie, w momencie gdy jakas grupa ludzi zaczyna robic cos dobrego, od razu próbuje sie ich niszczyc. To jest juz standard. Kiedys podobnie prowadzilem z kilkoma znajomymi szkole przetrwania dla trudnej mlodziezy i w momencie gdy zaczelismy odnosic sukcesy na szczeblu wojewodztwa, zaczelo sie to niektorym decydentom nie podobac. Tak wiec mam nadzieje, ze wolontariusze i samorzadowcy ktorzy sie nimi opiekuja, nie poddadza sie, ale jeszcze chetniej beda służyć , zwłaszcza tym biednym, niczemu niewinnym dzieciom z domow dziecka, świetlic, a takze tym chorym i pozostającym w osamotnieniu. BRAWO!!
|
Strona 4 z 15
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|