![]() |
Chciałem się Was zapytać czy mieliście nieprzyjemnośc poznać panią Tarankową-główną księgowa spółdzielni Kolejarz. Co sądzicie o jej kompetencjach, zachowaniu. Jaką rolę pełni w spółdzielni, bo chyba jest więcej niż księgową....
|
![]() |
A kto to powiedział: "Kolejarz to ja" ? |
![]() |
O zgrozo! nie wiem czy się nie myle, a czy ta pani nie była już kiedyś wyrzucona z tej spółdzielni...i nawet sąd jej nie przywrócił.... Widać sąd nie, ale Pan Prezes hahaha
|
![]() |
Niektórzy traktują spółdzielnie jak własny folwark, a czy wie ktoś jakie instytucje mogą kontrolować spółdzielnie mieszkaniowe i ich pracowników (jeżeli ta pani raz była zwolniona, to chyba raczej nie za swoją dobrą prace)
|
![]() |
łoj to ciekawie w tej spółdzielni musi być, ciekawie...
|
![]() |
Ja też mam delikatnie mówiąc niemiłe skojarzenia z tą osobą(panią T.). Panie Rafale jak bedzie Pan zbierał jakieś podpis w w/w sprawie podpisze sie oboma rękoma. Pozdrawiam i powodzenia
|
![]() |
JA oczywiście , też nie mam dobrych wspomnień o tej pani. Dziwię się tylko że tylu ludzi skrzywdziła, a dalej wysoko głowe nosi. ALe to pewnie do czasu.
|
![]() |
Oczywiście podpiszesz się anonimowo na forum. |
![]() |
Czytaj ze zrozumieniem, i chyba "obrońco" nie do ciebie był wpis dedykowany, ale ciężko zrozumieć, a nazwisko jak P.Rafał da znać też się znajdzie. |
![]() |
a teraz ta spółdzielnia żąda nr pesel odnośnie ile osób zamieszkuje w mieszkaniu, do nowych umów śmieciowych. Przecież to jest łamanie prawa (interpretacja GIODO), jestem ciekaw czy wobec osób podpisującuch takie "kwiatki" zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencje
|
![]() |
łoj to ciekawie w tej spółdzielni musi być, ciekawie...I to nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo ciekawie :) A ta Pani jest księgowa ale zapewne nie tylko :D |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|