Pan Starosta, każda władza, ma TrudnyCharakter, taka karma. Myślałem, że przy RYnku(Placu..) nie było żydowskich właści, a tu proszę. KULTURA musi drogo kosztować. To nie zabawka, a K u l t u r a! Lokals (Rusin Czarny znaczit, a ponoć nigdy nas nie było) czyt
|
|
Czy kamienica przy Krótkiej 3 (to, co widać na zdjęciu ilustracyjnym) jest wystarczająco piękna i zabytkowa, że nie trzeba jej rozebrać?
|
|
To jakaś paranoja. ja myślałam że wyburzą całą komendę, a tu tylko jej kawałek. wychodzi na to że z jednej strony będzie ładnie z drugiej po staremu. A tak przy okazji, czemu miasto nie myśli o parkingach podziemnych? nawet na odnawianym Babskim rynku, można było zrobić parking. Mam nadzieję ze w przyszłości pomyśli.
|
|
To jakaś paranoja. ja myślałam że wyburzą całą komendę, a tu tylko jej kawałek. wychodzi na to że z jednej strony będzie ładnie z drugiej po staremu. A tak przy okazji, czemu miasto nie myśli o parkingach podziemnych? nawet na odnawianym Babskim rynku, można było zrobić parking. Mam nadzieję ze w przyszłości pomyśli.To jest taki "miś na miarę możliwości" Białej Podlaskiej. Fasady wokół magistratu piękne a za nimi slumsy. Miasto myśli o parkingach podziemnych- Ty myslisz, ja myślę. Nie myślą o tym włodarze i rajcy miejscy . Zamiast budować kosztowny parking podziemny lepiej zabetonować coś na powierzchni (np. budując ścieżkę rowerową przez łąki) - w przyszłym roku wybory samorządowe, to będzie co pokazać palcem gawiedzi... |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|