...
Ostatnio edytowany 9 marca 2010 r. o 16:54
|
|
Boże jaka tragedia ,współczuje rodzicom ,niech spoczywa w pokoju [*]
|
|
....niech spoczywa w pokoju....
|
|
Duzo spraw niewyjasnionych...duzo pytan.... znajomi, koledzy sa przekonani , ze to persnel ochronny z dyskoteki...
Wspólczucia dla Kolezanki i Ani zmezem i ich córki Karoliny z powodu smierci Lukasza.
|
|
O tej dyskotece w Suchowoli słyszało się dużo dziwnych historii. Aż strach obok przechodzić.
|
|
może czas najwyższy by policja bardziej się przyjrzała tej dyskotece bo co tam się wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie
|
|
to nie dyskoteka tylko ubojnia
|
|
POLICJA????TO CHYBA CBŚ POWINNO SIĘ WZIĄĆ ZA TĄ PRZYKRYWKĘ
|
|
Ludzie czemu czepiliście sie tej dyskoteki ? ze to nibt ona wszystkiemu winna , puki co wiem z pewnego źródła ze to niezły gagatek był z niego (niektórzy wiedzą czym sie zajmował), trafił swój na swego i tyle , a co do ochrony to jest bez zastrzeżeń , jeżdze tam od około 4 lat i ani razu niespotkały mnie nieprzyjemnosci z ich strony jak i ze strony bawiących sie ludzi :-)
|
|
Śmiertelność na tej imprezie jest dość wysoka. Chyba za wysoka. Czyżby była to jakaś czarna plama na mapie bezpieczeństwa w województwie?
|
|
Właśnie ze ochrona tam jest beznadziejna...zal takich cwaniaków jak ta ochrona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kozaki wielkie bo cwaniakują jak jakiś nie letni się napije i wala go palami w kabinie za nic.
|
|
A TOBIE TO KTOŚ PŁACI ZA POCHLEBSTWA DLA OCHRONIARZY Z CC SUCHOWOLA?WSZYSCY WIEDZĄ ŻE BYDLAKI LEJĄ CO TYDZIEŃ-DLA ROZRYWKI,DLA ZASADY,Z NUDÓW...KAŻDY POWÓD DOBRY.WIEM CO PISZĘ,WIEM JAK WYGLĄDA POBITY NA CORRADO CZŁOWIEK I POLICJA NIE POMOŻE,NIE MA SIĘ CO ŁUDZIĆ.
|
|
I MOGŁO TAK BYĆ ZE OCHRONA GO SPAŁOWAŁA....
|
|
pOLICJA I TAK BY NIE POMOGŁA,REKA RĘKĘ MYJE!
|
|
dziwne jest tylko to ze zawsze dostaje się za niewinność , sorry jesli ktoś się potrafi kulturalnie bawic to napewno nie podejdzie do niego ochrona i go nie wyprowadzi , a poza tym niema dowodów ze to akurat ochrona zawiniła , jesli sie komuś impreza nie podoba to po co tam jeździ
|
|
szkoda chlopaka jakby nie bylo, no ale co do tego ma ta cala dyskoteka?? pojechalby gdzie indziej to tez by pewnie tak skonczyl bo juz mial tak tam w gorze zapisane i tyle [*]
|
|
dyskoteka jest ok i sie od niej odczepcie w koncu co sie stalo nie odstanie, napewno komus zaszedl za skore bo tak by nie skonczyl. co zrobic ze tam raz na dwa lata cos sie musi stac ktos sie znajdzie nie w tym miejscu i czasie i tak sie wlasnie zdarza...
|
|
popieram powyzsza wypowiedz przeciez ludzie sie tam zmieniaja a jak to teraz jest wiadomo trzeba sie miec na bacznosci bo z niektorymi rzeczami nie ma zartow... szkoda go
|
|
Jeśli wiesz coś na ten temat, to masz okazję to zmienić. |
|
Te dyskusje nie mają sensu , dyskoteka była , jest i będzie , ona nie jest niczemu winna , stało sie i się nie odstanie
|
Strona 1 z 18
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|