![]() |
Szukam krawcowej z doświadczeniem, nie bojącej się wyzwań do stałej współpracy. Ciągłość zleceń!!!! Zapraszam
szycieinfo@vp.pl
|
![]() |
Jak dasz (oczywiście po okresie próbnym) umowę o pracę na czas nieokreślony ze wszystkimi świadczeniami z płatnym urlopem i z trzema dniami urlopu na żądanie tak jak jest w pracy państwowej i w krajach europy zachodniej to się zgodzę. Jeżeli nie to spadaj frajerze prywatny przedsiębiorco-wyzyskiwaczu!!!
|
![]() |
Pani już dziękujemy. Po poziomie wypowiedzi widać jakim byłaby Pani pracownikiem.
|
![]() |
Jak dasz (oczywiście po okresie próbnym) umowę o pracę na czas nieokreślony ze wszystkimi świadczeniami z płatnym urlopem i z trzema dniami urlopu na żądanie tak jak jest w pracy państwowej i w krajach europy zachodniej to się zgodzę. Jeżeli nie to spadaj frajerze prywatny przedsiębiorco-wyzyskiwaczu!!!To jak chce sobie uszyć 4 kiecki w miesiącu, prywatnie to też mam zatrudniać krawcową????? Buahahahha |
![]() |
To jak chce sobie uszyć 4 kiecki w miesiącu, prywatnie to też mam zatrudniać krawcową????? BuahahahhaNie musisz zatrudniać krawcowej ale ten prywatny przedsiębiorca-wyzyskiwacz napisał że ma ciągłość zleceń. Więc nie zatrudniając tej krawcowej łamie prawo i powinien za to być surowo ukarany. Ciekawe czy taki prywatny przedsiębiorca wyzyskiwacz opłaca wszystkie podatki??? Urząd Skarbowy powinien dokładnie przyjrzeć się takim prywatnym przedsiębiorcom-wyzyskiwaczom i za każde uchybienie karać tych , którzy oszukują. |
![]() |
Nie jestem prywatnym przedsiębiorcą. A "ciągłość zleceń " oznacza raczej kilka ciuchów w miesiącu na potrzeby własne niż jakąś tam produkcję masową. Szukam Pani która pracuje w domu a nie do szwalni. to nie jest oferta pracy!!!! A raczej poszukiwanie dobrej krawcowej!
|
![]() |
jeszcze aktualne ?
|
![]() |
Szukam krawcowej z doświadczeniem, nie bojącej się wyzwań do stałej współpracy. Ciągłość zleceń!!!! Zapraszam szycieinfo@vp.pl witam jestem zaintresowana oferta szycia mam doświadczenie w szyciu ode odziezy lekkiej po ciężką tylko jeden minus Mieszkam w poznaniu Podam swoj numetrkom.609846617 pozdrawiam Wioletta Piskorska |
![]() |
Szukam krawcowej z doświadczeniem, nie bojącej wyzwań!!! Do stałej współpracy!!. Ciągłość zleceń!!! Zapraszam :) czekam.
Jestem z zgierza mój nr 888-805-862
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|