![]() |
Nie dziwię się. Na zielonej wyspie Tuska będzie takich przypadków niestety coraz więcej
|
![]() |
Nie dziwię się. Na zielonej wyspie Tuska będzie takich przypadków niestety coraz więcejDlatego tusk muśi odejść !!!! |
![]() |
Olo, a kto zastąpi Tuska???? Jeśli ma to być Kaczyński to wyjeżdżam z Polski. To przecież największy szkodnik Polski i Polaków, to czlowiek, który doprowadzi Kraj do, jeszcze większego dramatu, to wybitny człowiek do destrukcji, awantur i podziałów. Boże, chroń moją Ojczyznę przed tym osobnikiem,
|
![]() |
Olo, a kto zastąpi Tuska???? Jeśli ma to być Kaczyński to wyjeżdżam z Polski. To przecież największy szkodnik Polski i Polaków, to czlowiek, który doprowadzi Kraj do, jeszcze większego dramatu, to wybitny człowiek do destrukcji, awantur i podziałów. Boże, chroń moją Ojczyznę przed tym osobnikiem,Ty to ogólnie na chój tu jesteś POtrzebny,komuchów,konfidentów ,żydów , już mamy dosyć. Sprzedaj nerkę,resztę CYCU na POdroby i wypir.erdalaj z naszej ojczyzny. |
![]() |
Ty to ogólnie na chój tu jesteś POtrzebny,komuchów,konfidentów ,żydów , już mamy dosyć. Sprzedaj nerkę,resztę CYCU na POdroby i wypir.erdalaj z naszej ojczyzny.genialna riposta prawdziwego polaka KATOLIKA czyli mamy próbkę tego, co czeka Polskę pod rządami Jarosława i jego wyznawców |
![]() |
Olo, a kto zastąpi Tuska???? Jeśli ma to być Kaczyński to wyjeżdżam z Polski. To przecież największy szkodnik Polski i Polaków, to czlowiek, który doprowadzi Kraj do, jeszcze większego dramatu, to wybitny człowiek do destrukcji, awantur i podziałów. Boże, chroń moją Ojczyznę przed tym osobnikiem,Pleć pleciugo byle długo... Wstyd mi za Ciebie! Nafaszerowali Cię kłamstwami i pleciesz, i powtarzasz wszelkie zasłyszane slogany. Obudź się, nie trwaj w letargu bo wszystko już sprzedane i Ciebie sprzedadzą! |
![]() |
genialna riposta prawdziwego polaka KATOLIKA czyli mamy próbkę tego, co czeka Polskę pod rządami Jarosława i jego wyznawcówCo będzie nie wiemy? Wiemy, co jest!!! Ludzie nerki sprzedają, bo dług pogania dług. Nie mają z czego żyć! Niech żyje JAROSŁAW! On jest błogosławieństwem dla Ojczyzny mojej! |
![]() |
JAROSŁAW...POLSKĘ ZBAW!!! Ocal nasz kraj! Nie pozwól z nas kpić!
|
![]() |
genialna riposta prawdziwego polaka KATOLIKA czyli mamy próbkę tego, co czeka Polskę pod rządami Jarosława i jego wyznawcówJUDE ??? |
![]() |
Do Rodaków!
Przejrzyjcie! Wzrok odzyskajcie! Patrzycie i nie widzicie, co dzieje się w kraju!
Nauczcie się myśleć! Odróżniać prawdę od kłamstwa!
Nie bądźcie łatwowierni! Góra się bawi... a lud nie może związać końca z końcem!
|
![]() |
genialna riposta prawdziwego polaka KATOLIKA czyli mamy próbkę tego, co czeka Polskę pod rządami Jarosława i jego wyznawcówJuż chyba BUCU nie będzie nigdy i za nikogo tak , jak teraz za rządów tych obecnych komucho-konfidentów. |
![]() |
znając chore polskie prawo to wyjdzie na to ze dojebią mu jeszcze grzywne za próbę samobójstwa
|
![]() |
Do Rodaków! Przejrzyjcie! Wzrok odzyskajcie! Patrzycie i nie widzicie, co dzieje się w kraju! Nauczcie się myśleć! Odróżniać prawdę od kłamstwa! Nie bądźcie łatwowierni! Góra się bawi... a lud nie może związać końca z końcem!Tak, widziałem kiedyś w "Skali" na Gali Człowieka Roku" czy coś w tym stylu jak bawili się prawicowi burżuje. Więc, co za różnica jaka partia? Jedno złodziejstwo, oszustwo i hipokryzja. Jeżeli nawet trafi się gdzieś uczciwy człowiek w polityce to stłamszą i zniszczą. |
![]() |
Ty to ogólnie na chój tu jesteś POtrzebny,komuchów,konfidentów ,żydów , już mamy dosyć. Sprzedaj nerkę,resztę CYCU na POdroby i wypir.erdalaj z naszej ojczyzny.Najsmutniejszy jest fakt, że zwolennicy PIS-u, to niedouczone tłumoki. Idź, Olo, do szkoły, albo przynajmniej kup sobie słownik i nie kalecz języka polskiego, patrioto od siedmiu boleści! |
![]() |
Najsmutniejszy jest fakt, że zwolennicy PIS-u, to niedouczone tłumoki. Idź, Olo, do szkoły, albo przynajmniej kup sobie słownik i nie kalecz języka polskiego, patrioto od siedmiu boleści!Za tępy BUC jesteś żeby te moje celowe błędy zrozumieć, za mało masz tępaku na pagonach !!! |
![]() |
Za tępy BUC jesteś żeby te moje celowe błędy zrozumieć, za mało masz tępaku na pagonach !!!No, brawo, brawo, Olo, ch*** - w języku polskim pisze się przez "u", a nie "ó" . A jeśli to "celowy błąd", to na pagonach masz niewiele, luju daremny. |
![]() |
No, brawo, brawo, Olo, ch*** - w języku polskim pisze się przez "u", a nie "ó" . A jeśli to "celowy błąd", to na pagonach masz niewiele, luju daremny.A obrzezany jesteś ??? |
![]() |
Najsmutniejszy jest fakt, że zwolennicy PIS-u, to niedouczone tłumoki. Idź, Olo, do szkoły, albo przynajmniej kup sobie słownik i nie kalecz języka polskiego, patrioto od siedmiu boleści!Douczony gościu, chcę Ciebie zapytać, co jest przyczyną upadku Ojczyzny mojej? Wiem, że stoisz po stronie prawidłowej ortografii "w wielkim bulu i nadzieji" |
![]() |
Najsmutniejszy jest fakt, że zwolennicy PIS-u, to niedouczone tłumoki. Idź, Olo, do szkoły, albo przynajmniej kup sobie słownik i nie kalecz języka polskiego, patrioto od siedmiu boleści!Widzę CYCU że ty jesteś jak twój komunistyczny idol, biedny i głupi. Biedny bo go nie stać na sukienkę czy podpaski dla swojej żony, [ musi wyrywać na to pieniądze nas wszystkich ] a głupi bo doprowadził ten kraj do tego co teraz mamy !!! |
![]() |
Najsmutniejszy jest fakt, że zwolennicy PIS-u, to niedouczone tłumoki. Idź, Olo, do szkoły, albo przynajmniej kup sobie słownik i nie kalecz języka polskiego, patrioto od siedmiu boleści!Ciśnienia nie wytrzymujesz czerwona konfidencka świnio. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|