... za 2 m-ce będą składać sobie życzenia i śpiewać: "Bóg się rodzi" Hańba lewactwu.
|
|
Uważajcie. Jesteście perfidnie sterowani i wykorzystywani. Nie dajcie się bezrefleksyjnie ogłupiać mediom i politykom i to bez względu na poglądy. Miejcie swój rozum.
|
|
... za 2 m-ce będą składać sobie życzenia i śpiewać: "Bóg się rodzi" Hańba lewactwu....za 2 m-ce wiekszosc mlodych ludzi bedzie juz apostatami, a Ty po teleporadzie lakarskiej u proktologa. Snickers na plebanii najczesciej okazuje sie byc przyczyna problemow zdrowotnych dla obdarowanego przez ksiedza proboszcza! |
|
Jeden ze sloganów "Moje ciało mój wybór". Dobrze tylko dziecko to już inne ciało .....
|
|
W Niemczech każdy urzędnik (nauczyciel, wykładowca etc) MA USTAWOWY ZAKAZ brania udziału w jakichkolwiek manifestacjach pod groźbą utraty stanowiska i emerytury. Urzędnik służy Państwu i ma siedzieć na doopie w urzędzie!
|
|
Co drugi bez maski, tylko pogratulować...
|
|
W Niemczech każdy urzędnik (nauczyciel, wykładowca etc) MA USTAWOWY ZAKAZ brania udziału w jakichkolwiek manifestacjach pod groźbą utraty stanowiska i emerytury. Urzędnik służy Państwu i ma siedzieć na doopie w urzędzie!Jakby tak było w Polsce to kto by chodził na miesięcznice smoleńskie? |
|
Jeśli nawet Polska powiatowa krzyczy J****Ć PiS, to właściwie można powiedzieć że jest to partia która przechodzi do historii. Oczywiscie przechodzi w niesławie. Na pewno nie będę tęsknił.
|
|
obyś się nie zdziwił, nie będzie - czerwony sztandar wprowadzić, tak ci pajacy śpieszno pracować do 70 lat z zamrożona pensją, będziesz miał raj po same pachy
|
|
Jak tak patrzę na te zdjęcia, to zaczynam myśleć, że Janusz Korwin-Mikke miał słuszność, co do roli kobiet w rodzinie. Kiedyś tak nie myślałem.
|
|
A widziałeś tam kobiety ? ;) bo ja dzieciaki ze szkoły.
|
|
Rozumiem ze maseczki w Miedzyrzecu nie obowiązują. Bardzo świadome społeczeństwo i jeszcze pod bacznym okiem burmistrza Pana Kota.
Super ze są fotki mam nadzieje ze burmistrz sam zgłosi policji zdjęcia jako dowód złamania przepisów.
|
|
udział i poparcie przez burmistrza dla tego typu zgromadzeń i przemarszów w dobie pandemii jest przejawem braku odpowiedzialności i troski o zdrowie i życie mieszkańców miasta. W mieście jest 125 aktywnych przypadków i prawie 400 osób w kwarantannie. Ciekawe czy wziął to pan burmistrz pod uwagę i czy był / jest świadomy ewentualnych konsekwencji w najbliższych tygodniach.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|