To akt najwyższej odwagi ! gdyż jak Państwo wiecie w Kościele Katolickim Kościuszko jest be do kwadratu ! Jeżeli ktoś chce może się dowiedzieć po opisie Insurekcji Kościuszkowskiej kto zdradził Polskę i doprowadził do jej rozbiorów i zniknięcia z map świata !! Kto ! oczywiście kler ! A Prawdziwy Patriota Kościuszko niektórych winnych po prostu ukarał ! Czyli jak wtedy mówiono zapłacili gardłem w tym 3-ech zdrajców w sakrach biskupich a jeden prymas , poniatowski tyle, że Kościuszko pozwolił mu się otruć żeby jako brat króla nie wisiał publicznie. Godne Najwyższej Pochwały dla fundatorów i władz !!! BRAWO !! To był człowiek Najwyższego Honoru !
|
|
To akt najwyższej odwagi ! gdyż jak Państwo wiecie w Kościele Katolickim Kościuszko jest be do kwadratu ! Jeżeli ktoś chce może się dowiedzieć po opisie Insurekcji Kościuszkowskiej kto zdradził Polskę i doprowadził do jej rozbiorów i zniknięcia z map świata !! Kto ! oczywiście kler ! A Prawdziwy Patriota Kościuszko niektórych winnych po prostu ukarał ! Czyli jak wtedy mówiono zapłacili gardłem w tym 3-ech zdrajców w sakrach biskupich a jeden prymas , poniatowski tyle, że Kościuszko pozwolił mu się otruć żeby jako brat króla nie wisiał publicznie. Godne Najwyższej Pochwały dla fundatorów i władz !!! BRAWO !! To był człowiek Najwyższego Honoru !
|
|
Trzeba upamiętniać historie. Jestem zadowolony.
|
|
To woła o pomstę do Nieba i to co się dzieje. W Terespolu powinien stanąć pomnik Lecha Kaczyńskiego, ojca Tadeusza Rydzyka lub Jana Pawła II a nie jakiegoś tam nikomu nieznanego Kościuszki. To wstyd i hańba!!!!
|
|
To woła o pomstę do Nieba i to co się dzieje. W Terespolu powinien stanąć pomnik Lecha Kaczyńskiego, ojca Tadeusza Rydzyka lub Jana Pawła II a nie jakiegoś tam nikomu nieznanego Kościuszki. To wstyd i hańba!!!!A jaki to z ciebie katolik i Polak , kiedy nie znasz historii własnego narodu! Jeżeli tobie T. Kościuszko jest nieznany, to masz okazję żeby Go bliżej poznać. To wstyd i hańba żeby nie znać narodowych bohaterów! |
|
To woła o pomstę do Nieba i to co się dzieje. W Terespolu powinien stanąć pomnik Lecha Kaczyńskiego, ojca Tadeusza Rydzyka lub Jana Pawła II a nie jakiegoś tam nikomu nieznanego Kościuszki. To wstyd i hańba!!!!Nie przyznawaj się że jesteś pisowcem. Z twoim kretyńskim myśleniem powinieneś raczej głosować na tych osłów i błaznów z Kongresu Nowej Prawicy z Januszem Korwinem Mikke. |
|
Nie przyznawaj się że jesteś pisowcem. Z twoim kretyńskim myśleniem powinieneś raczej głosować na tych osłów i błaznów z Kongresu Nowej Prawicy z Januszem Korwinem Mikke.W/g mnie to nie jest żaden pisowiec! To celowa, krecia robota, żeby ukazać PiS w złym świetle. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|