Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Nigdy nie oglądam takich programów, ale coś mnie podkusiło, weszłam i przepadłam. Dawno nie słyszałam, żeby ktoś tak pięknie śpiewał, aż miałam ciarki na plecach..
Odpowiedz
Duży talent w Białej się rodzi. Brawo
Odpowiedz
Panie  Irku gratulacje !. Jak się ma dobrego nauczyciela to się ma efekty pracy . Ostatni koncert  ,,Chwilki'' - to była radość życia . Była to uczta duchowa . To jest zasługa  Pana Irka  Parafiniuka .  Życzę Panu i Pana podopiecznym dużo sukcesów i tak trzymać . 
Odpowiedz
zuzia jest super mega talent slucha sie jej z pzryjemnoscia mysle ze final jest jej
Odpowiedz
ile już odnalazł i wyszlifował talentów IRENEUSZ PARAFINIUK i ile jeszcze odnajdzie kto to wie Prawdziwy łowca głosów
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...