![]() |
Wyrazy współczucia dla Córki tego człowieka
Widziałem w tv jej apel i widać było ogrome uczucie do Ojca.
Szczere duże wyrazy współczucia
|
![]() |
Jechał strzelać do zwierzaczków?
|
![]() |
Zawsze przykro słyszeć takie wiadomości. Życzę wytrwałości rodzinie w tym trudnym czasie...
|
![]() |
Coś to wszystko podejrzane . Cytuję " Jego koledzy z rady gminy mówili że mężczyzna 10 stycznia był w pracy w Chotyłowie i wracając pojechał do fryzjera w Zalesiu. Następnie odwiedził swojego kolegę w Malowej Górze, po czym ok. godziny 14.00 tego samego dnia wyszedł od niego" -------- Skoro o 14 -tej wyszedł od kolegi w Malowej Górze a wcześniej był u fryzjera w Zalesiu to ..... minimum o 12- tej musiał wyjść już z pracy !!!!!!!!!!!!! Więc się pytam ........ CZY W NADLEŚNICTWIE CHOTYŁÓW PRACUJE SIĘ DO GODZINY 12 - TEJ ??????????????? Nie wykonywał też obowiązków służbowych poza budynkiem nadleśnictwa Chotyłów gdyż ........... BYCIE U FRYZJERA NIE NALEŻY CHYBA DO OBOWIĄZKÓW PRACOWNIKA NADLESNICTWA!!!!!!!! Więc się pytam ..... OD , KTÓREJ DO KTÓREJ PRACUJE SIĘ W NADLEŚNICTWIE CHOTYŁÓW ?????? Skoro był prywatnie u fryzjera i prywatnie u kolegi to...... ILE GODZIN PRACOWAŁ TEGO DNIA????? Nadleśnictwo CHOTYŁÓW PRACUJE OD 7.00 DO 15.00 . Skoro o 14 - tej wyszedł już od kolegi i załatwił już fryzjera to załatwiał swoje prywatne sprawy . Więc w kadrach musi być wpis ........ Dlaczego ten PAN OPUŚCIŁ ZAKŁAD PRACY W GODZINACH PRACY ? DLACZEGO ZAŁATWIAŁ SWOJE PRYWATNE SPRAWY W GODZINACH PRACY ? Coś do wszystko dziwnie mi wygląda . Trzeba tą sprawę dokładnie zbadać .
|
![]() |
Tragiczny finał byłby, gdyby jeszcze ktoś z poszukujących się np. utopił. Ten finał jest smutny, oczekiwany, spodziewany, ale nie tragiczny.
|
![]() |
Już wczesniej pisałem , że pewnie się utopił i jego zwłoki gdzieś pływają pod wodą . Ludzie mnie za ten wpis zminusowali i pisali że pewnie gdzieś pije wódkę albo że się znajdzie a to jednak ja miałem rację pisząc , że pewnie się utopił a nie pije gdzieś .
|
![]() |
"Myśliwy Tadzik" na sto procent wie co tam zaszło skoro ma takie wiadomości - dziwne
|
![]() |
Coś to wszystko podejrzane . Cytuję " Jego koledzy z rady gminy mówili że mężczyzna 10 stycznia był w pracy w Chotyłowie i wracając pojechał do fryzjera w Zalesiu. Następnie odwiedził swojego kolegę w Malowej Górze, po czym ok. godziny 14.00 tego samego dnia wyszedł od niego" -------- Skoro o 14 -tej wyszedł od kolegi w Malowej Górze a wcześniej był u fryzjera w Zalesiu to ..... minimum o 12- tej musiał wyjść już z pracy !!!!!!!!!!!!! Więc się pytam ........ CZY W NADLEŚNICTWIE CHOTYŁÓW PRACUJE SIĘ DO GODZINY 12 - TEJ ??????????????? Nie wykonywał też obowiązków służbowych poza budynkiem nadleśnictwa Chotyłów gdyż ........... BYCIE U FRYZJERA NIE NALEŻY CHYBA DO OBOWIĄZKÓW PRACOWNIKA NADLESNICTWA!!!!!!!! Więc się pytam ..... OD , KTÓREJ DO KTÓREJ PRACUJE SIĘ W NADLEŚNICTWIE CHOTYŁÓW ?????? Skoro był prywatnie u fryzjera i prywatnie u kolegi to...... ILE GODZIN PRACOWAŁ TEGO DNIA????? Nadleśnictwo CHOTYŁÓW PRACUJE OD 7.00 DO 15.00 . Skoro o 14 - tej wyszedł już od kolegi i załatwił już fryzjera to załatwiał swoje prywatne sprawy . Więc w kadrach musi być wpis ........ Dlaczego ten PAN OPUŚCIŁ ZAKŁAD PRACY W GODZINACH PRACY ? DLACZEGO ZAŁATWIAŁ SWOJE PRYWATNE SPRAWY W GODZINACH PRACY ? Coś do wszystko dziwnie mi wygląda . Trzeba tą sprawę dokładnie zbadać .Masz rację Kolego Mysliwy Tadzik . Jak był u fryzjera okoł 13 to musiał wyjść z pracy przed czasem . A to tak można sobie w nadleśnictwie w Chotyłowie tak wychodzić z pracy o której się chce i po fryzjerach chodzić lub koleżków odwiedzać ? |
![]() |
Jak ja bym sobie z pracy wyszedł w połowie dnia i poszedł do fryzjera to by mnie zwolnili na momencie .
|
![]() |
Należy zadzwonić do Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych w Lublinie i zapytać jakie są kryteria pracy pracowników poszczególnych nadleśnictw i czy w godzinach pracy pracownik może sobie np. jechać do oddalonej o jakieś 5 km miejscowości i iść do fryzjera ? Czy po takim wyjściu jest odpowiedni wpis w kadrach ?
|
![]() |
Niech Aniołowie zawiodą Go do Raju. Spoczywaj w spokoju. Pozostaniesz w mojej wdzięcznej pamięci.
|
![]() |
A po co on pojechał na te łąki? Ludzie pisali na forum że on zwierzeta zabijał . Ale czy to prawda to nie wiem ?
|
![]() |
Niech Aniołowie zawiodą Go do Raju. Spoczywaj w spokoju. Pozostaniesz w mojej wdzięcznej pamięci.Myśliwego do raju? Pan Bóg cię opuścił czlowieku??? |
![]() |
Było się na leśnika uczyć! A nie teraz żal d.. e ściska że można pracować do 12.
|
![]() |
Było się na leśnika uczyć! A nie teraz żal d.. e ściska że można pracować do 12.Jak w godzinach pracy bujasz się po fryzjerach, czy znajomych to jesteś zwykłym oszustem: branża tu nie ma żadnego znaczenia! |
![]() |
Człowiek nie żyje a wy teraz zastanawiacie się, że wyszedł w czasie pracy. Niech pierwszy rzuci kamień kto bez winy... Wstyd a potem pójdziecie do kościoła jak gdyby nigdy nic. Zginął człowiek a tu robicie z niego potwora. Wstydźcie się!
|
![]() |
Z policji jesteście dajcie spokój człowiek nie żyje a wy takie zeczy piszecie zajmijcie się swoimi tyłkami a nie po tragicznej śmierci kometarze piszecie nie wiecie co wasz czeka jaki koniec zamiast współczuć rodzinie to ja dobijajcie w tym czasie
|
![]() |
Nie ciekawość zaspokojona
|
![]() |
Zastanów się człowieku co piszesz
|
![]() |
Ja kiedyś 10 minut Przed czasem wyszedłem z pracy, jak kierownik się o tym dowiedział to miałem duże nieprzyjemności. Ale pracuję w poważnej firmie i u nas nie ma tak, że każdy chodzi jak chce do pracy i wychodzi kiedy chce. A jakbym wyszedł w połowie pracy i pojechał do fryzjera toby mnie zwolnili albo miałbym nagrane.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|