![]() |
JAK PO TAKIEJ MARNEJ JAKOŚCI DRODZE I W LESIE, ZAWALA SIE JAK IDIOTA, PEWNIE SPORWDZONYM I ZDEZELOWANYM TRUPEM Z UE, TO TAKIE MOGA BYĆ KONSEKWENCJE, KTO WIE CZY NIE BYLI PO ALKOHOLU?!!!POLSCY KIEROWCY: BRAWURA, GUPOTA I NIEPOTRZEBNA ŚMIERĆ!!!
|
![]() |
Może to będzie przestrogą dla piratów drogowych, którzy sieją strach na drogach, zginęli na własne życzenie, dobrze że nie skrzywdzili Bogu Ducha winnych innych korzystających z tej drogi. Dziwię się temu 40 latkowi, że nie był mądrzejszy od tego najmłodszego
|
![]() |
KOBIETO, WEź TY SIę W CZASZKę PUKNIJ ZE TRZY RAZY ZANIM COś JESZCZE NAPISZESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKT PRZECIEż NIE GINIE NA WłASNE żYCZENIE, A JUż NA PEWNO NIE CI GOśCIE Z TEGO AUTA!!!! MIELI CHłOPCY PECHA PO PROSTU - PRZYśWIROWALI I ZABRAKłO UMIEJęTNOśCI KIEROWCY. NIESZCZęśCIE I ROZPACZ DLA RODZIN. WYOBRAźNI ZABRAKłO I SZCZęśCIA. LUDZIE, NOGA Z GAZU!!!! ZANIM DEPNIECIE DO 140 KM SPRóBUJCIE SOBIE WYOBRAZIć SWOICH BLISKICH NAD SWOJą TRUMNą!!!!!!!!!!!!!! MOżE TO WAS OTRZEźWI /NA MNIE DZIAłA/ |
![]() |
Marek, świetny artykuł ! nareszcie pokazałeś na co cie stać ! Tak trzymaj, hieno cmentarna !
|
![]() |
jaka przestroga co ty czlowieku mówisz . dziwisz sie. a co on mogl zrobic? ciekawe co bys ty zrobila gdybys tam byla. bo najlepiej. zwalic na kogos. wspólczuć trzeba a nie jeszcze gadac takie bzdury.
|
![]() |
Zastanowcie sie co wy piszecie. lub pier****nijcie sie kilka razy w glowe ONI NIE ZYJA starczy ? czy jeszcze cos ? !!!!!!!!
|
![]() |
znalam Norberta i jego ojca i wiem ze komentarz w stylu "Marek, świetny artykuł ! nareszcie pokazałeś na co cie stać ! Tak trzymaj, hieno cmentarna ! " nie są tu na miejscuu !!! to szczyt wszystkiego! zdazyla sie tragedia a ktos wypisuje takie bzdury. Trzeba sie liczyc z tym ze moze to przeczytac rodzina lub znajomi. żal mi czlowieka bez wyobraznii :/ // [*][*]
|
![]() |
tak to już jest
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|