Ktoś sobie kupił starą Iskrę i stoi na podwórku.Ale sensacja, rzeczywiście...
|
|
To się Walijczyk popisał :) Ja odkryłem swój samochód na podwórku :)
|
|
Nie maja redaktory tematow to takie sensacje opisuja....
|
|
No to się gość nie popisał . Ja w ciągu minuty znalazłem dwa podobne obiekty ***s://***google.pl/maps/place/21-040+%C5%9Awidnik/@51.2265518,22.6978603,88m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x47225447171c6eff:0x10119ea7d3423741!8m2!3d51.2168207!4d22.6914271
|
|
Heh, dobre, dla dzieciaków raj
|
|
News dnia. Wrzucić proszę jeszcze śmigłowiec z Mełgwi na stawie, ten ze Świdnika i z Łucki. To będzie sensacja. No i zdjęcie czołgu z pomnika w Sawinie. Będą 4 tematy.
|
|
A co na to górki ??
|
|
A jak, ma Polak kaprys i pieniądze, to sobie kupuje odrzutowiec i stawia w zagajniku. Przyjeżdża z zagranicy byle kiep i się nadziwić nie może.
PS.
Drogie dziewczę jego, zawieź chłopaka tego, do Muzeum Wojska Polskiego ( Miasto Stołeczne Warszawa) Tam sprzętu tego tyle, że lajków będzie miał dużo więcej - Uprzejmie prosi miejscowy dziadek.
|
|
To jest taki sprzęt że jak się zagubi to nawet tego nikt nie szuka . Szkoda kasy .... a pilot ? Podobno PKSem wrócił .
|
|
Lubelskie warto zwiedzać. Fajne znalezisko, super zdjęcie. A hejterskie wpisy pewnie od jakiegoś sfrustrowanego zazdrośnika
|
|
23 km od Białej rzeczywiście koło białej. Bardziej pasuje koło Konstantynowa, ewentualnie Łosic.
|
|
No i ????? Gdyby znalazł Łosia, Karasia, Jedenastkę to by był temat, a tak fruuuuu po temacie.
|
|
Obok Nepli czołg stoi. A na niektórych posesjach w Białej i okolicach jest jak na Route 66 - helikoptery z przemytu :)
|
|
Zapraszam do Maszek też jest samolot MIG
|
|
Już tam stoi od c*** czasu.
|
|
"...we wsi Wólka Nosowska na Mazowszu. To ok. 20 km od Białej Podlaskiej."
20 km od Białej Podlaskiej to nie Mazowsze
|
|
Brawo dzienniku! Opublikowales artykuł o tym ze jakis koles zrobil fote na instagramie. Szacun za ciezka dziennikarska robote! Bravissimo! Co nastepne? Artykuł o artykule na pudelku? Felieton o wrzucie na snapczata?
|
|
Niesłychane co rolnicy kitrają po polach
|
|
Niebywale w Swidniku tez jest wielka latajaca maszyna przy skrzyzowaniu. I co artykuł trzeba napisać. W Lubline krokodyl stoji na osiedlu. Bomba
|
|
fajne odkrycie, fajna fota. zazdro
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|