ALE TO NIKT O TYM NIE WIEDZIAL ZE TAM JEST SAMOLOT?
|
|
To jest oczywiście woj. mazowieckie!
|
|
a ruski w czterdziestym piątym odkrył rower ... u niemca na strychu.
|
|
To tak jak polak odkryl samochod na niemieckim parkingu.
|
|
Kurwa jaki clickbait, *** się redakcjo.
|
|
Żarty o Podlasiu mają teraz sens... Biała Podlaska górą xD
|
|
I tak sobie myślę co się dzieje w tym domu skoro nie wiedzieli, że mają samolot pod oknem i odkrył go dopiero turysta z Walii :O
Teorie są dwie i obie niepokojące albo wcale nie wychodzą - podejrzane albo trwa wieczna biba i nawet jak ktoś go zauważa to następnego dnia nie pamięta....
Dobry clickbait...
|
|
Do tych co wszystko wiedza najlepiej:
BIAŁA PODLASKA NIE LEŻY W WOJEWÓDZTWIE PODLASKIM TYLKO LUBELSKIM
żegnam
|
|
Jak nikt nie wszyscy wiedza ze tam jest samolot a kiedyś blisko młyn byl
|
|
Trzeba lubelskie zwiedzać. W Łukowie samolot stoi na osiedlu mieszkaniowym.
|
|
Ten samolot wcześniej stał bliżej drogi po drugiej stronie domu
|
|
Biała Podlaska leży na Podlasiu, to województwo podlaskie ma mało wspólnego z Podlasiem, kupujecie te administracyjną papkę, jak pietruszkę po 5zł
|
|
Człowiek kupił samolot, kiedy wojsko wyprzedawało swoje mienie po likwidacji jednostki wojskowej na lotnisku, podobnie jak właściciel Relaksu, też postawił samoloty przed siedzibami swoich firm. Przed szkołą zawodową,w Białej Podlaskiej także umieszczono samolot. Wielkie halo , nie wiem z jakiego powodu. Kto bogatemu zabroni.....
|
|
Proponuję zapoznać się z atlasem Biała Podlaska to woj.lubelskie a nie podlaskie.
|
|
BIAŁA PODLASKA to województwo lubelskie nie podlaskie...
|
|
Biała podlaska to miasto.
|
|
Ja mam na podwórku samolot i to większy i się nie chwalę.
|
|
Biła Podlaska tak leży w wojewódzwtie lubelskim, ale to jest w Wólce Nosowskiej która jest w województwie Mazowiedzkim
|
|
Przed Tobą matura? Boisz się, że nie zdasz lub pewne partie materiału nie są Ci jasne? Dzięki kursom maturalnym organizowanym przez Szkołę COSINUS w Białej Podlaskiej podejdziesz do matury bezstresowo!
Organizujemy kursy maturalne na poziomie podstawowym z przedmiotów: języki polski i angielski, matematyka.
Koszt godziny kursu to mniej niż 10 zł!
Zapraszamy do Sekretariatu Szkoły COSINUS w Białej Podlaskiej przy ulicy Narutowicza 35B
Tel.: 83 311 34 77
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|