Oszukani to nie mogą jedynie czuć mieszkańcy, ale i tak są w niezłej sytuacji w porównaniu do takiego kraśnika czy świdnika.
|
|
Ja się czuje oszukany że głosowałem na Broniewicza. Sprzedał działkę na Kościuszki i mu palma odbiła. Samorząd to nie sejm ale widzę że Broniewicz jest Kaczyńskim, któremu nic nie pasuje i wszystkich chce sklocić, żeby startować na prezydenta z Hołownii po raz kolejny bez skutku
|
|
Oglądałem sesję i muszę stwierdzić że przewodniczący Broniewicz zachowuje się jak prostak. Przerywa nie da się wypowiedzieć a jak jeden radny gdzieś wyszedł to Broniewcz stwierdził że radny nie głosował bo poszedł do toalety. Jak ktoś tak chamski może prowadzić sesję rady miasta ??
|
|
To chyba dobrze, że radni się zgadzają. Zupełnie nie rozumiem focha Pana Broniewicza. Jak Biała Samorządowa głosowała za projektami PiS nikt nie wykrzykiwał, że się z nimi zmówił.
|
|
To ja już nie rozumiem, jeżeli radni KO i ZP zgadzają się w jakimś obszarze, to Przewodniczący z BS czuje się oszukany. Chyba nie tędy droga...
|
|
Co to za przewodniczący, że mu zależy, żeby ludzie się wiecznie żarli? Chyba że już sobie kręci własne polityczne gniazdko. Tylko naprawde uważa, że jest taki cwany, a inni tacy głupi, żeby tego nie widzieć? Ludzie, działajcie razem , bo tylko razem cos można sensownego zrobić. A panu przewodniczącemu to chyba trzeba już podziękować.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|