Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

W tym mieście PO wejdzie w koalicję z PiS? „Czujemy się oszukani”

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 11 listopada 2020 r. o 16:32 Powrót do artykułu
Oszukani to nie mogą jedynie czuć mieszkańcy, ale i tak są w niezłej sytuacji w porównaniu do takiego kraśnika czy świdnika.
Odpowiedz
Ja się czuje oszukany że głosowałem na Broniewicza. Sprzedał działkę na Kościuszki i mu palma odbiła. Samorząd to nie sejm ale widzę że Broniewicz jest Kaczyńskim, któremu nic nie pasuje i wszystkich chce sklocić, żeby startować na prezydenta z Hołownii po raz kolejny bez skutku
Odpowiedz
Oglądałem sesję i muszę stwierdzić że przewodniczący Broniewicz zachowuje się jak prostak. Przerywa nie da się wypowiedzieć a jak jeden radny gdzieś wyszedł to Broniewcz stwierdził że radny nie głosował bo poszedł do toalety. Jak ktoś tak chamski może prowadzić sesję rady miasta ??
Odpowiedz
To chyba dobrze, że radni się zgadzają. Zupełnie nie rozumiem focha Pana Broniewicza. Jak Biała Samorządowa głosowała za projektami PiS nikt nie wykrzykiwał, że się z nimi zmówił.
Odpowiedz
To ja już nie rozumiem, jeżeli radni KO i ZP zgadzają się w jakimś obszarze, to Przewodniczący z BS czuje się oszukany. Chyba nie tędy droga...
Odpowiedz
Co to za przewodniczący, że mu zależy, żeby ludzie się wiecznie żarli? Chyba że już sobie kręci własne polityczne gniazdko. Tylko naprawde uważa, że jest taki cwany, a inni tacy głupi, żeby tego nie widzieć? Ludzie, działajcie razem , bo tylko razem cos można sensownego zrobić. A panu przewodniczącemu to chyba trzeba już podziękować.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...