![]() |
Nie ma BMW ani mutoru ???? Hmmm...dziwne. Albo deb***a w Volkswagenie Passacie LZ 30.... co to jakis gówniarz jakiegoś lachawca woził z piskiem opon.
|
![]() |
ale golf jest |
![]() |
Przyczyny wypadku? Kierowca golfa był pijany w trzy dupy!! Jechał bez świateł, a później chciał w las uciec. Nie potrafił albo nie chciał nawet powiedzieć ile osób wiózł!!
|
![]() |
widok straszny, kolejny przykład na to że ludzie po alkoholu nie myślą... podobno kilka kilometrów wcześniej świadkowie widzieli jak Ci panowie z golfa wjechali w rów gdzie utracili przednie lampy... jakimś cudem wypchali auto z rowu i pojechali dalej jak się potem okazało daleko nie zajechali... ;/ o godzinie 2:30 droga ta nadal była nie przejezdna... a policjant kierujący ruchem mówił że 3 osoby z rovera, któremu to golf wyjechał na czołówkę walczą w łęczyńskim szpitalu o życie ;/ a panom z golfa nic poważnego się nie stało i gdzie tu sprawiedliwość? zawsze cierpią niewinni
|
![]() |
powinien teraz zamiast go zamykać i innych do niego podobnych wysłać do budowania autostrad i dróg za miskę ryżu dziennie żeby się na coś jeszcze przydali debi***
|
![]() |
Ty REDAKTORKU dlaczego piszesz w nagłówku Biała Podlaska jak to wydarzyło się za Parczewem? Orzechów jest za Sosnowicą w stronę Łęcznej więc co ma do tego AGLOMERACJA BIAŁA PODLASKA?
|
![]() |
W tragicznym wypadku największymi ofiarami okazali się policjanci którzy nie potrafili zabezpieczyć miejsca wypadku i udzielić pomocy.Gratuluję ''wyszkolonych''policjantów!!!!!!!!
|
![]() |
Wypadek był troche wcześniej niż jak to zaznaczono na mapce, bo wydarzył się on za drogą prowadzącą na Rozpłucie Pierwsze a przed drogą prowadząco do Lejna (czyli ta co jedzie się nad Zagłębocze) - wystarczy troszkę powiększyć mapkę i widać te drogi
|
![]() |
mała poprawka Rozpłucie Drugie |
![]() |
Pijany sprawca powinien pokryć koszty leczenia a nie NFZ i wszelkie straty materialne.
|
![]() |
powinni usypiać pijanych morderców.
|
![]() |
TAK TO JEST JAK GÓWNIARZE BAWIĄ SIĘ ZABAWKAMI DLA DOROSŁYCH |
![]() |
przez takiego menela z golfa mój kolega leży w szpitalu.....!!!!!!!!
|
![]() |
jeszcze przydałoby się złapać tych którzy ominęli ten wypadek bez zatrzymania, żadnej pomocy !!!! facet przed nami normalnie przejechał choć widział że leżą ludzie ! a co do karetek przy takim wypadku jakaś szybsza reakcja powinna być, a nie 30 minut czekaliśmy na pomoc.
czy ktoś wie co z tą dziewczyną co miała astmę (leżała na poboczu) ??????????
|
![]() |
byłem pasażerem jednego z samochodów jechałem roverem siedziałem z tyłu wypadku nie pamiętam pamiętam tylko jak wyciągałem koleżankę z samochodu bo siedzieliśmy z tyłu a mój przyjaciel który kierował był cały we krwi ma około 40szwów głowa, noga, broda. leży w szpitalu z podejrzeniem wstrząsu mózgu u mnie tez podejrzewali ale wypisałem się ze szpitala w niedziele o 4 rano na własne życzenie przez takich głupich ludzi jak kierowca golfa mogłem stracić życie i nie tylko ja:(
|
![]() |
Jak dorwę tych co zrobili krzywdę mojemu bratu i rozwalili mi Rovera jak wrócę z Włoch ta przerobię ich na spagetti
|
![]() |
Mój brat ktury jechał Roverem leży nadal w szpitalu ma 27 szfów a widok ich jest do nieopisania, ci goście z Golfa powinni pokryć terz koszty plastyczne jeśli to będzie konieczne.
|
![]() |
Powinni też pokryć koszty lekcji ortografii dla takiego imbecyla jak ty. |
![]() |
Współczuję.
|
![]() |
Ja to rozumiem i współczuję ale może lepiej pisz po włosku bo z polskim sobie nie radzisz. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|