Co to w ogole za wymysł zeby strzelać do psów w obecności ludzi!!
|
|
I BARDZO DOBRZE !!! KUNDLE NIE MOGĄ LATAĆ BEZ KAGAŃCA I SMYCZY !!!!
|
|
Pies poza terenem zabudowanym ma być na smyczy. Koniec i kropka. Dlaczego? Wystarczy poszukać w internecie zdjęć zwierzyny zagryzionej przez te "kochane" burki i mruczki.
|
|
widzę, że pan "myśliwy" z kolegami rzucił się do komentarzy. a prawda jest taka, że zachował się jak bezmózgie yeti. do gościa od "kundli" - nawet przeczytać nie umiesz, że to rasowe psy.. to tylko pokazuje wasz poziom. nie ma żadnego usprawiedliwienia dla tego, co tamten bydlak zrobił i doskonale to wiecie. oby sąd wyższej instancji podniósł jeszcze karę.
|
|
Nie mogę czytać komentarzy niektórych typowych burków !!!
|
|
Mam nadzieję że sąd na apelacji jeszcze temu kmiotowi pustemu dop***doli.
|
|
Temu myśliwemu to się w głowie poprzewracało
Pałą przez łeb to za mało
|
|
Najlepiej niech se wsadzi tą dwururkę w żope i spróbuję trafić w mózg.
|
|
Odjebać ***ego syna
|
|
Psy biegały koło niej. Tak? A zastrzelony leżał na środku pola. Gdzie smycz leżała?
|
|
Dobrze że go zastrzelił, może dotrze do tych bezmozgich właścicieli że psy mają mieć kaganiec i być na smyczy! I zbierać gówna po swoich psach wieśniaki !
|
|
Pies poza terenem zabudowanym ma być na smyczy. Koniec i kropka. Dlaczego? Wystarczy poszukać w internecie zdjęć zwierzyny zagryzionej przez te "kochane" burki i mruczki.Pies również w terenie zabudowanym ma być na smyczy. Tylko prywatna posesja włascicielki daje jej prawo aby pies biegał bez smyczy. JA spacerując również chcę czuć się bezpiecznie i nie zyczę sobie biegających bez smyczy psów, czy to gdy spaceruję w terenie zabudowanym czy na tej samej łące co ta Pani z psami |
|
był winny i sie odwołał ? na miejscu sedziego podwoił bym kwote, za głupote ze sie odwołał, chcesz byc mysliwym to kup sobie okulary i nie strzelaj do wszystkiego co sie rusza
|
|
Myśliwy nie ma prawa zastrzelić psa i tyle. Powinien za to odpowiedzic.
|
|
karabin w rekach mysliwego, ktory strzela nie wiedzac do czego>? to strach, nastepnym razem to moze byc czlowiek, zabrac mu tą strzelbę, skoro nie umie patrzec
|
|
Tak wlasnie robia ci mysliwi... Zaszczelil pieknego owczarka bez zastanowienia... Kara musi byc odebrab mu prawa z kola lowieckiego i do pudla dodatkowo kare pozbawienia wolnosci
|
|
Sam bym go odsztrzelił to talatajstwo
|
|
Ten pies z długą sierścią przypomina "jenota" który jest gatunkiem inwazyjnym i myśliwy ma obowiązek go zastrzelić! Prawo nakazuje pilnowania psa który powinien być na smyczy. Właściciel może mieć żal tylko do siebie.
|
|
Idiota. Zabrać broń. Nawet jeżeli pies miałby kaganiec to i tak by go zastrzelił. Myśliwym się wydaje że im wszystko można. Kara powinna być większa.
|
|
Zabrac mordercy bron
|
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|