Też byłam bardzo zadowolona z pcwo. Szybko się zajeli moją sprawa i przelali pieniądze na konto w ciągu 2 dni od podpisania umowy.
|
|
Też byłam bardzo zadowolona z pcwo. Szybko się zajeli moją sprawa i przelali pieniądze na konto w ciągu 2 dni od podpisania umowy.
|
|
Witam.
Zajmuję się odkupem szkód komunikacyjnych.
Zapraszam do kontaktu
797 971 079
|
|
Heh, sam się przekonałem, jak to jest kontaktować się z ubezpieczycielami. Jak nie masz obstawy w postaci adwokata, a coś się stało to ci tak zaniżą odszkodowanie, że wręcz głowa boli. U mnie cała rodzina robiła zrzutę na ******sangowski.com/sprawy-o-odszkodowania.php, bo mieliśmy przypadek wystąpienia szkody na mieniu. Ubezpieczyciel wstrzymywał się z wypłatą, a jak wypłacił to po prostu grosze. Nic nie było zgodne z umową. Sprawa nawet nie trafiła do wyższych instancji. Wystarczyły dosłownie 2 konkretne pisma i koniec tematu. Kasę w zębach przynieśli. Tyle i pozdrawiam przy okazji.
|
|
W sprawie odszkodowań polecam kancelarię automobile expert. Niedawno korzystałam z ich pomocy po wypadku komunikacyjnym i byłam pod wrażeniem wiedzy i profesjonalizmu. Skutecznie się wszystkim zajęli i dość szybko otrzymałam odszkodowanie. Naprawdę warto powierzyć im sprawę. Dla zainteresowanych podaję numer telefonu 533-200-004.
|
|
Ja z kolei mogę polecić do tych spraw Omega Kancelarie Prawne. Więcej szczegółów można dowiedzieć się poprzez ich stronę www - ***s://kancelariaomega.pl
|
|
Miałem wypadek drogowy. Znajomy podrzucił mi namiary na firmę Klaims. Co prawda z Siedlec, ale to akurat nie było problemem. Bardzo profesjonalnie podeszli do mojej sprawy.
|
|
Dzwoń do 507 507 118, Europejskiego Centrum Odszkodowań w Warszawie i pytaj o odszkodowanie z tytułu pogorszenia sytuacji życiowej osób uprawnionych. To bardzo popularny problem, że TU obniżają wypłaty, albo kombinują z likwidacją szkody. Głównie ubezpieczenia komunikacyjne obsługują, ale też inne z OC sprawcy, też po wypadkach w robocie, właściwie, co chcesz. Ewentualnie Cię przekierują do kogoś. To jest mój najważniejszy kontakt od lat w Warszawie, co często jeżdżę w celach biznesowych. Już dużo miałem perypetii z ubezpieczalniami i praktycznie zawsze zaniżone kwoty. Tak po prostu funkcjonuje ten rynek. Jak się nie postawisz i nie powalczysz chwilę to nici z kasy. No, ale tak jest wszędzie.
|
|
Polecam pod kątem odszkodowań kontakt z kancelarią Merces (***merces-odszkodowania.pl), która zajmuje się takimi sprawami i ma na tym polu duże doświadczenie więc faktycznie można liczyć na ich pomoc. Poza tym jeśli chodzi o ich doświadczenie ostatecznie decyduje również o tym, że uzyskane odszkodowanie jest faktycznie na dobrym poziomie.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|