Ja pisze abysmy WALCZYLI O OJCZYZNE. Was to nie rusza. Umiecie tylko NARZEKAC a nie WALCZYC o lepszy Kraj. Wiec spiac, narzekajac i tulac swe podusie nie narzekajecie na bol i brzusie. Po to przedstawiam Wam list aby pokazac madrosc rzadowcow nie korzystajacych z podpowiedzi i podsuwanych rozwiazan. A my zyjemy w kiepsko gospodarzonym Kraju. Pokazuje Wam jak moze wygladac parlamentarzysta piszacy. A wy w swojej stagnacji myslowej widzicie tylko wiszacych na plakatach i mowiacych. Wiec moze zroznicujcie wybieranego. Marek Kopala
|
|
Wybory madrosci, madrosc glupota do wyboru, czy glupota wyborana???????????????
|
|
Kocham Polskę bo tu się urodziłam, ale nie nie wiem akurat dlaczego mam faworyzować tylko jeden polski naród i to jeszcze a może szczególnie na podlaskiej Rusi . W Polsce mieszkają przeróżne narodowości - Cyganie, Żydzi, Rosjanie...
|
|
Jak można używać takiego nazwiska?Owszem jest ono,pomimo upływu czasu,doskonale znane ,ale haniebne.nie wiem jakiego rodzaju to jest żart..A ty jesteś smarkaczem w obsranych majtochach.Dziadek,jesli go masz,powinien poobrywać ci uszy. |
|
Masz rację.I to g...o pisze ,że kocha Polskę .Paranoiczna osobowość.Albo całkowita bezmyślność.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|