![]() |
"– Przyczyną zgonu było gwałtowne uduszenie się w następstwie zatkania dróg oddechowych treścią wymiotną. Należy dodać, że żołnierz znajdował się w stanie upojenia alkoholowego. W jego organizmie stwierdzono 3,61 prom. alkoholu – informuje płk Robert Dąbek."
A dziś wieczorem TvPiS powie, że to pierwsza, bohaterska ofiara zabójczych imigrantów!
|
![]() |
Co za pech, nie, TECZOWY_ZSL? Jak to podciągnąć pod efekt szprycy? ;-)
|
![]() |
POlska w ruinie !!
|
![]() |
Patologistyka. Ktoś z nim chyba pił, czy pił do lustra?
|
![]() |
kalosz konfiaku !!!! od braunmanów też jak czeczotka w odpowiednim momencie dasz dyla na wschód?
|
![]() |
Gdy byłem małym chłopcem, to chciałem być żołnierzem
Trzydzieści lat minęło a ja dalej w to wierzę....
.....O długa szkoła nauka niewesoła
Tu krótka nauka a zabawy kupa
Brązowe buty dla całej grupy
Wojsko czeka wzywa z daleka
A ty oddaj krajowi co mu się należy...
|
![]() |
Kolejne osoby do zwolnienia przez Błaszczaka bo to już druga afera na granicy z Białorusią jedna duma ministra nawiał do Łukaszenki a teraz śmierć drugiej dumy tym razem z upojenia alkoholowego Ps Ciekawe jestem jaką teraz przypną łatkę temu żołnierzowi czy uznają to za sprawkę koczujących imigrantów czy zrobią z niego alkoholika który już w cywilu miał z tym duże problemy
|
![]() |
Swoją drogą starszy szeregowy i 40 lat? To w jakim wieku gościa do armii przyjęli? A może to typ z WOT-u? Zresztą co by to nie było - jak nas 40-letni starsi szeregowi mają bronić, to jest to już totalna PiSowska degrengolada armii!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|