Słuchajcie byłam niedawno u wróżki, którą poleciła mi kol. Podobno jej spełniło się, to co wróżka jej przepowiedziała. Wczoraj rozwiązałam test na http://formlinkus.com/news0042.php To samo przepowiedziała mi wcześniej wróżka! Czy mam w to wierzyć? Może wybrać się do innej wróżki? Co o tym sądzicie? Czy macie podobne doświadczenia?
|
|
SPADÓWA |
|
wyłudzanie kasy! jeden sms to ok 30zł!
|
|
Panienko spamujaca przepowiadaniem smierci - miej na uwadze, ze niektorzy zostali oszukani za wpisywanie takich bzdur:
odano: 06.07.2011 | Dodał: andrzejek76
Nazwa: Katarzyna Kuncewicz
Chciałem wszystkich przestrzec przed portalem http://linksreklama.com który niby oferuję pracę przez internet a jest to jeden wielki pic na wodę !!! Przed tym jak zostaniesz zarejestrowany na tym portalu w ich bazie i zanim dostaniesz jakiekolwiek zlecenie musisz rozwiązać test który ci sprawdzą jak wyślesz sms za jedyne 30 zl później dostajesz zlecenie dotyczące rozreklamowania pewnego serwisu na forach itd. w postaci 30 postów za które obiecują wynagrodzenie i tylko na obietnicach się kończy. Jak zrobią kilku ludzi w konia pewnie zmienią nazwę i dalej będą to robić więc pamiętajcie jeżeli chodzi o rozreklamowanie jakiegoś portalu który przepowiada śmierć już wiadomo co i jak… lepiej unikać szczególnie (Katarzyna Kuncewicz) PRZESTRZEGAM!!!!
|
|
Nie zgodzę się, chodzę osobiście do tej z www.okulta.com.pl od 2 lat i jest sprawdzalna a więc coś w tym jest jednak.
|
|
w XXI wieku wierzyc w gusla? Rozumiem, ze w 1910r ludzie dawali sobie wyciagnac portfel przez cyganke na bazarze, ale teraz? czy ty masz cokolwiek we łbie, czy gowienko by wierzyc w takie brednie.
|
|
Jak można mienić się katolikiem, prawosławnym, protestantem i wierzyć w gusła i wróżby???
To jest niepojęte!!!
Diabeł nie śpi!!!
|
|
WIERZĘ TYLKO DLATEGO,ŻE SAMA KORZYSTAŁĄM I JESTEM POZYTYWNIE ZASKOCZONA WRÓŻBĄ ,RZETELNA,WNIKLIWA ANALIZA,WRÓZBA OBSZERNA,KONTAKT MIŁY,KULTURA,CIERPLIWOSC I PROFESJIALIZM,MILA OSOBA,ALE NAJWAZNIEJSZE ZE WROZBA NIEZWYKLE TRAFNA ,RZECZYWISTA BEZ BAJEK ZADNYCH wrozkazinaida@wp.pl aha, i tanio przezde wszystkim,nie ma mowy o naciaganiu
|
|
słuchajcie,wszystko zalezy od tego na kogo sie natrafi!! nie mozna uogolniac,nie da sie ja juz nie jedna wrozke poznalam,ale kazda i nna,wybralam jedna wiarygodna..trzeba najpierw sprobowac...
|
|
ja też mam doswiadczenie pozytywne jesli chodzi o wrozby.skusilam sie na wrozke,bo ma wielel dobrych opinii,rowniez na allegro poisza o niej bardzo wylewnie,dziekuja i polecaja,wiec czemu nie sprobowac? wrozba kosztuje niewiele,tak wlasciwie to symboliczna kwota. mialam problemy z praca oraz relacjami w rodzinie,ale nie wiedzialalm jakw ybrnac o co chodzi i w ogole,bylam ciekawa czy czegos przezde mna sie nie ukrywa. wrozka wywrozyla mi najpierw ,iz strace prace w e wskazanym czasie..niesttey tak sie stalo:( oraz,ze malzonek planuje jakis wykjazd,usmiechnelam sie,ale po paru tyg.okazalo sie,ze poznal jakas kobiete przez internet i chce sie wyprowadzic do innego miasta do niej! wrozka powioedziala szczera prawde,kupilam jeszcze jedna wrozke aby pomogla zapobiec. Napisala ,ze ktos z rodziny pomoze mi znalezc prace,ale ze maz odejdzie ode mnie. I tu moj wojek wyslala mnie do znajomego,ktory dal mi prace w sklepie. Z mezem jestem juz w separacji. Duzo pisze z ta panai wrozka,zawsze doradzi poza wrozba, podpowie i podtrzyma a duchu,wiec dlaczego jej nie pocgwalic,polecic? nie rozumie glupich komentarzy..to osoba godna uwagi i szacunku,serdeczna,ma niesamowity dar i bardzo chce pomoc,poswiecial mie duzo czasu..http://www.wrozkazinaida.aq.pl
|
|
mnie nikt nie przebije w oszustwach
|
|
najlepiej wróżą cyganki
|
|
Ja też doskonale wróżę.
PIS nigdy już nie wygra wyborów, mimo, że za Ziobera nie zamknął oszusta z Amber Gold.
|
|
A JA TEZ ZNAM NARDZO DOBRA WROZKE I CO WAZNE SPRAWDZONA,BO JAK DO TEJ PORY TYLKO JEJ PRZEPOWIEDNIA ZGODNA JEST Z REALIZAMI,PRZESZLOSC I TERAZNIEJSZOSC ZGODNA BARDZO,ZEBYNIE POWIEDZIEC CALKOWICIE,ODNOSNIE PRZYSZLSOCI KTORA ODKRYLA,MA NIESTETY RACJE,WIEM ZE TO SIE POTWIERDZI,PANI ZINAIDA TO KONKRETNA WROZKA,NIE TAKA JAK TE ,DO KTORYCH WCZESNIEJ CHODZILAM,TYLKO ONA ODKRYLA PRAWDE I NIE KLAMALA,WSZYSTKO SIE ZGADZA,ONA NIEWIARYGODNEI TRAFNIE OCENIA OSOBE,WSZYSTKO NA PLUS WIEC MOGE POLECIC,SZCZERA I MILA OSOBA http://www.wrozkazinaida.aq.pl
|
|
wrozka zinaida zdecydowanie zasluguje na miano prawdziwej wrozki,podpisuje sie pod tymi wszystkimi pozytwnymi komentarzami na jej temat.
|
|
a ja znam pósła Abramowicza |
|
A ja osła fionowicza.
|
|
Ktośbył u tej z www.okulta.com.pl ?
|
|
a dla mnie tylko ciemniak wierzy we wróżby, przepowiednie i że będzie żył po śmierci
|
|
A ja uwazam,ze wrozka co bierze 100-200 zl za spotkanie to wielka przesada i w tej osobie wiele dobroci nie ma,Ja place mojej wrozce okolo 30zl a otrzymuje gleboka analize od niej,wskzowki ,rady ,a to co przepowie sprawdza sie nawet jesli zle,nie lekcewazy i nie ignoruje po wrozbie,nawet prze tel.porozmawia i widac ,ze przejeta DLATEGO TO JEST BARDZO DOBRA I SPRAWDZONA DLA MNIE WROZKA -wrozkazinaida@wp.pl lub pozostaje strona,ja znalazlam na forum,potem nastronie inne namairy:) Powodzenia. W
|
Strona 1 z 10
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|