Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Znowu będą blokować tiry z towarami do Rosji

Utworzony przez UNIJNE_SREBRNIKI, 18 marca 2022 r. o 09:30 Powrót do artykułu
10 państw z UE wyeksportowały do Rosji broń o łącznej wartości 346 mln euro. Na tej liście są: Francja, Niemcy, Włochy, Austria, Bułgaria, Czechy, Chorwacja, Finlandia, Słowacja i Hiszpania, mimo embarga…Polski nie ma na liście - ale to wg Niemców w Polsce jest brak praworządności? Kto i kogo ogłupia?
Ruski troll ma nowe konto na forum i zaczyna swoje bzdety wklejać. Chłopcze, ty nie rozumiesz pojęcia praworządności.
Odpowiedz
Coś mi mówi, że UNIJNE_SREBRNIKI, to nowe wcielenie typa, który wklejał wcześniej bzdety jako TECZOWY_ZSL.
Odpowiedz
Teraz już mam pewność - nagłe wzrosty plusów przy jego wpisach i minusów u mnie, plus styl wklejania (wytłuszczanie fragmentów), doszukiwanie się międzynarodowych spisków, chore teorie - TECZOWY_ZSL :-)
Odpowiedz
Skoro państwo polskie nie potrafi samo ukrócić dostaw przez Białoruś do Rosji to ktoś musi pomóc.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...