haha "Dębowa Kłoda w gminie Zalesie" kto to pisał jakiś redaktor z Mozambiku?? Bo normalny "Polak" to by sobie sprawdził czy owe takie cuś istnieje w ogóle przed napisaniem takich głupot...
|
|
" Od kilku miesięcy był na zwolnieniu lekarskim. Leczył się psychiatrycznie. " no question about it
|
|
Dębowa Kłoda w gminie Zalesie żarty czy jak?
|
|
Redaktorze, to się stało w Kłodzie Dużej, gmina Zalesie. Natomiast Dębowa Kłoda położona jest w powiecie parczewskim i sama jest gminą!
|
|
W Białej Podlaskiej dzisiejszej nocy w napadzie furii mąż zabił żonę , Anię, osierocił syna. Niech ta śmierć będzie alarmem dla kobiet, które mają mężów alkoholików, tyranów i nie mają siły aby się od nich uwolnić. Jesteście wspaniałe i wartościowe. Walczcie o swoją godność, dopóki nie jest za późno. Niech pogrzeb Ani będzie marszem protestu przeciwko przemocy w rodzinie, przeciwko poniżaniu. Bądźcie silne i walczcie
o siebie i swoje wartości. Spotkajmy się na pogrzebie w Wisznicach, nie ma jeszcze wyznaczonej daty ale odbędzie się w tym tygodniu. Powiadomcie wszystkich na facebooku
Molka 44
|
|
Gratuluje rozbawienia. Świetny powód, zrozumiałes o czym tu napisali. Chyba nie |
|
Smutna polska rzeczywistość, niestety do policji trafiają ludzie ze zrytą psychiką głównie poprzez znajomości i układy, którym wydaje się, że dadzą radę, a później okazuje się, że nie wytrzymują presji i stres z pracy odreagowują na rodzinie. Szkoda, że tylko nazwa się zmieniła... po(mi)licja.
|
|
Ciekawe, dlaczego zaczął pić i popadł w depresje, czy to tylko praca nie wieże. Może to żona zdradzała i facet nie wytrzymał. A propos święta kobiet-Baby są jakieś inne.
|
|
deb***u waflu jeden lecz się póki rokujesz na wyzdrowienie albo idź zbadaj dno Krzny, bo skoro takie rzeczy wypisujesz to wcale cie nie żal na biodegradację jak można takie rzeczy wypisywać o ludziach których się nie zna i całe g**** wie - tyle tylko co z artykułu pilnuj się człowieku, bo każde słowo do nas prędzej czy później wraca w dwójnasób! |
|
Nie znam przypadku, żeby założono niebieską kartę koledze policjantowi... to tak jak z dawaniem mandatu
|
|
Autor zapewne nie jest z Białej lub okolic.Może chodziło o Kłodę koło Zalesia.
A artykuł strasznie niepokojący.Kto będzie pilnował u nas porządku?
|
|
Apropos święta kobiet to o kim w końcu mówisz? kobietach czy babach bo nie wieRZę,że jesteś takim "gentelmenem" |
|
W pełni popieram, na szczęście mam to już za sobą i mogę spokojnie spac, każdy z nich to dobry aktor, manipulant,przed obcymi anioł, a w domu piekło. Pozdrawiam wszystkie żony policjantów |
|
święta prawda!!! polać Ci |
|
Nie tak dokładnie chodź, nie da się tego wykluczyć, że do policji przyjmowani są ludzie z tzw. "zrytą psychą", zryta psychę mają po kilku latach służby w takim stresie i w takim systemem i przełożonymi. Trzeba przedłużyć f-szom wiek emerytalny bez możliwości wcześniejszego odejścia na emeryturę która po 15 latach służby wynosi 40 % otrzymywanych poborów.
|
|
I oto mamy narodziny "Nowej PeOwskiej tradycji" i Palikotowskiej. "Mam to juz za sobą" - jakby to był obowiązek każdej kobiety - rozwód. Kobieto, a gdzie ty miałaś rozum jak za mąż wychodziłaś. Na wszystkie bolączki małżeństwa i życiowe kłopoty obu stron jedynym lekarstwem jest rozwód ? A może trzeba było umieć wyciągnąć jedno lub drugie z dołka. Szlag mnie trafia jak słyszę celebrytów którzy są "już po" lub "mają to za sobą" i kreują to jako nowoczesność i "europejskość". Ps. A teraz wylejcie na mnie swoje frustracje życiowe. |
|
Jesteś po czy przed rozwodem? |
|
A gdzie była policja kiedy f-sz miał problemy ze zdrowiem, co oni mu pomogli? a gdzie nabył tych problemów neurostenicznych. Może odpowie pan tusk a po nim następni do komendantów włącznie.
|
|
Współczuję i jednym i drugim.
I tym pustym laskom które myślą że wychodzą za "strażników Teksasu"
I tym "strażnikom" którzy myslą że że żenią się z maszynkami do bzykania.
I jedne i drudzy zapominają że są ludzmi z ludzkimi przywarami i psychiką która nie jest ze stali, ciągle wydaje im się że są niezniszczalni.
Nie żal mi tylko tych cwaniaków z oficerskimi epoletami,którzy udawali że wszystko jest w porządku, mam nadzieję że wyrzuty sumienia zjedzą im sumienie do cna,na pohybel im.
A tak w ogóle, to chcę żebym się mylił, choć to się rzadko zdarza.
|
|
On jest tym szczęśliwcem wolnym jak ptak i rozwód mu nie grozi... |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|