![]() |
Bezsensowne rady policjantów. Rozłączyć się, to jak zamieść sprawę pod dywan. Po co mają przyjmować zgłoszenie, męczyć się z szukaniem sprawców. Oni zapobiegają. Tylko zapobiegną jednemu, a dwudziestu się nabierze. Pełen profesjonalizm policjantów, nie ma co...
|
![]() |
W ubiegłym roku założyłem konto w PKO BP w Biłgoraju, konto na 2 osoby - drugi członek rodziny takie same prawa. PArę dni po założeniu konta wpłaciłem dużą sumę gotówki.
Tydzień po ja i drugi właściciel konta dostawaliśmy głuche telefony z infolinii banku, po kilka dziennie, po odebraniu albo cisza w słuchawce albo po kilku sekundach rozłączanie. Po wyszukiwaniu nr w google okazało się, że to nr z infolinii banku, lecz ludzie pisali że z tego nr dzwonią naciągacze ze wschodnim akcentem. Zablokowałem nr więc temat się nie rozwinął. Podejrzewam, że jakiś pracownik banku sprzedał pewne dane.
|
![]() |
Podziękowania dla p. Piotra za ciągnięcie tej rozmowy, nagranie jej i udostępnienie nagrania ku przestrodze. Przy okazji zapytam: w jakim programie można nagrać rozmowę telefoniczną?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|