Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Budowa drogi ekspresowej S12 w woj. lubelskim. Chodzi o projekt dla 75 km trasy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 8 maja 2018 r. o 17:52 Powrót do artykułu
Trochę ją wydłużyli w stosunku do przebiegu drogi. Ciekawe czy policzyli ile więcej emisji spalin będzie przez takie zawijańce... Ekolodzy...
Odpowiedz
Zasieki a nie autostrady dla Ukraińców
Odpowiedz
Do Polaka zasieki to ty masz w tym czymś na czym nosisz ten moherowy beret
Odpowiedz
Po co to budowac? Ruskie tiry tylko tam jeżdżą, lepiej łączyć podlubelskie miasteczka drogami szybkiego ruchu
Odpowiedz
Budować budować aby można było bezpiecznie dojechać do Chełma i dalej obecnie duża ilość tirów utrudnia i wydłuża czas dojazdu a podlubelskie miasteczka i wioseczki proszę niech czekają na swoją kolej !
Odpowiedz
Mogli by jakiś dojazd zrobić do eski od strony Hrubieszowa co by auta nie musiały jechać przez miasto tylko jakoś wcześniej w okolicach Kamienia blizej chelma było połączenie z DW 844.
Odpowiedz
zapraszam po dietę: ***s://arturtopolski.pl/dieta-online-artura-topolskiego-bez-efektu-jojo/
Odpowiedz
Nie to żebym się czepiał, bo fajnie że nareszcie coś ma szansę ruszyć w tej części Polski (jak dotąd zapomnianej nielam przez wszystkie rządy), ale czy ta ekspresówka będzie budowana po taniości??? ...pytam, bo widziałem jak JUŻ remontowali drogowcy trasę Lublin-Piaski. A że miałem okazję porównać tą drogę z innymi ekspresówkami, to mam sposobność porównać jakość dróg w centralnej, czy zachodniej Polsce (o naprawdę duuuużym natężeniu ruchu), do tej lubelskiej. I jakoś mam nieodparte wrażenie, że ta nasza ekspresówka jest kategorii B, tak jak wschodnia Polska - kategoria B. I nie piszę tego, aby naśmiewać się z Lubelszczyzny, ale po to aby ruszyć wszystkich do walczenia o poważne inwestycje na wschodzie. Aby nie budowano nam beznadziejnych dróg, pięknych przy przecinaniu wstęgi (na tle koparek) a później ... standardowa zasada: "jakoś to będzie". :/
Odpowiedz
Dlaczego mogę napisać komentarz bez zalogowania, ale żeby kliknąć w "łapkę" to już muszę się zalogować? Wg mnie to bez sensu.
Odpowiedz
a zjazd w kierunku Żmudzi,Białopola i dalej Hrubieszów to już zapomnieli zrobić
Odpowiedz
a dołączone zdjęcia są w takiej rozdzielczości, że aż w oczy kłuje
Odpowiedz
Walczmy o przedłużenie S12 do obwodnicy Bełchatowa nawet w formie jak wygląda teraz obwodnica Bełchatowa. W powiązaniu z wschodnią obowdnicą skomunikuje to dobrze region. Odciąży drogę przez Majków, Gomulin, Woźniki, Mzurki, na której już robią się drobne korki i jazda tą drogą staje się uciążliwa. Pozwoli pozyskać w okolicach Woli Rokszyckiej nowe tereny pod inwestycje ***oi65.tinypic.com/122zszr.jpg Walczmy żeby nie było tak jak teraz jest z S8 gdzie urywa się w szczerym polu a powinna zostać przełużona do Tomaszowa Mazowieckiego.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...