Trochę ją wydłużyli w stosunku do przebiegu drogi. Ciekawe czy policzyli ile więcej emisji spalin będzie przez takie zawijańce... Ekolodzy...
|
|
Zasieki a nie autostrady dla Ukraińców
|
|
Do Polaka zasieki to ty masz w tym czymś na czym nosisz ten moherowy beret
|
|
Po co to budowac? Ruskie tiry tylko tam jeżdżą, lepiej łączyć podlubelskie miasteczka drogami szybkiego ruchu
|
|
Budować budować aby można było bezpiecznie dojechać do Chełma i dalej obecnie duża ilość tirów utrudnia i wydłuża czas dojazdu a podlubelskie miasteczka i wioseczki proszę niech czekają na swoją kolej !
|
|
Mogli by jakiś dojazd zrobić do eski od strony Hrubieszowa co by auta nie musiały jechać przez miasto tylko jakoś wcześniej w okolicach Kamienia blizej chelma było połączenie z DW 844.
|
|
zapraszam po dietę: ***s://arturtopolski.pl/dieta-online-artura-topolskiego-bez-efektu-jojo/
|
|
Nie to żebym się czepiał, bo fajnie że nareszcie coś ma szansę ruszyć w tej części Polski (jak dotąd zapomnianej
nielam przez wszystkie rządy), ale czy ta ekspresówka będzie budowana po taniości??? ...pytam, bo widziałem jak JUŻ remontowali drogowcy trasę Lublin-Piaski. A że miałem okazję porównać tą drogę z innymi ekspresówkami, to mam sposobność porównać jakość dróg w centralnej, czy zachodniej Polsce (o naprawdę duuuużym natężeniu ruchu), do tej lubelskiej. I jakoś mam nieodparte wrażenie, że ta nasza ekspresówka jest kategorii B, tak jak wschodnia Polska - kategoria B. I nie piszę tego, aby naśmiewać się z Lubelszczyzny, ale po to aby ruszyć wszystkich do walczenia o poważne inwestycje na wschodzie. Aby nie budowano nam beznadziejnych dróg, pięknych przy przecinaniu wstęgi (na tle koparek) a później ... standardowa zasada: "jakoś to będzie". :/
|
|
Dlaczego mogę napisać komentarz bez zalogowania, ale żeby kliknąć w "łapkę" to już muszę się zalogować? Wg mnie to bez sensu.
|
|
a zjazd w kierunku Żmudzi,Białopola i dalej Hrubieszów to już zapomnieli zrobić
|
|
a dołączone zdjęcia są w takiej rozdzielczości, że aż w oczy kłuje
|
|
Walczmy o przedłużenie S12 do obwodnicy Bełchatowa nawet w formie jak wygląda teraz obwodnica Bełchatowa. W powiązaniu z wschodnią obowdnicą skomunikuje to dobrze region. Odciąży drogę przez Majków, Gomulin, Woźniki, Mzurki, na której już robią się drobne korki i jazda tą drogą staje się uciążliwa.
Pozwoli pozyskać w okolicach Woli Rokszyckiej nowe tereny pod inwestycje
***oi65.tinypic.com/122zszr.jpg
Walczmy żeby nie było tak jak teraz jest z S8 gdzie urywa się w szczerym polu a powinna zostać przełużona do Tomaszowa Mazowieckiego.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|