Tylko i wyłącznie Olek-trans polecam jeżdze 3 lata z nimi i jestem zawsze zadowolony i bez rozczarowań szybko i sprawnie POLECAM !
|
|
Nie polecam efect bus mieli byc o 14 wyjazd niby wieczorny ale trzeba dojechac do kierowcy 50km bo mu sie nie oplaca dojeżdżać. W biurze olewaja wyjasnienia latwiej pdrzucac polaczenia
|
|
Jeżeli chodzi o przewozy do Niemiec czy Holandii, Belgii to ja moge poelcić Viki Travel, często właśnie z nimi wyjeżdżam i możan nanich polegać, zawsze bezpiecznie i na czas.
|
|
witam serdecznie ostatnio jechałam z firmą tomasz transport ***busemdoholandii.pl świetna atmosfera super kierowcy, z warszawy jechałam do roeselare super szybko wygodnie z przystankami nie było żadnego problemu kierowca mimo młodego wieku miły, uśmiechnięty, doświadczony i co najważniejsze czułam się bezpiecznie pozdrawiam pana mateusza.
|
|
Jedziedzie dzisiaj zZ holandi Saturnusstraat 137, 8303 CD Emmeloord do polski 77-330 Czarne ul.Kościuszki 5 koło Szczecinka Pomorskie
|
|
zapraszam na ***przewozyconnect.pl
|
|
busy do holandii
tel. +48601380539
przejazdy bez przesiadek
connect – licencjonowane przewozy busem polska – holandia
tel. +48601380539
***przewozyconnect.pl
***facebook.com/przewozyconnect/
oferujemy przewozy komfortowymi busami 9 osobowymi na trasie polska – holandia
– klimatyzacja
– wygodne pojedyncze i rozkŁadane fotele
– internet wi-fi na terenie pl
– ubezpieczenie na całej trasie podróży
niewątpliwą zaletą podróży jest stosunkowo krótki czas przejazdu, odbiÓr i dowÓz pasażerów pod wskazany adres od drzwi do drzwi
trasy przejazdu planowane tak, aby maksymalnie skrócić czas podróży
dla stałych klientów i grup zorganizowanych korzystne rabaty
***przewozyconnect.pl
tel. +48601380539
|
|
Jeżeli chodzi o przewozy międzynarodowe to polecam firmę Fasttrans przewozy-niemcy.pl . Miałam okazję jechać z bardzo sympatycznym kierowcą. Szukacie bezpiecznych i pewnych przewozów wybierzcie tą firmę.
|
|
Witam. Z czystym sumieniem nie polecam firmy Grego Bus , fakt że przyjechali po mnie ale jakim busem bus nowy ale rozbity z tylu jak by mu ktoś zaparkowal. Podczas rozmowy z kierowca i pytaniem o stan busa usłyszałam " szef kazał jechać" Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.
O tym fakcie najlepiej powiadomić policję.
Nie polecam tej firmy
|
|
Porażka!!!!!!!!!! FIRMA POWINNA ZMIENIĆ NAZWĘ NA "WYSTAWKA BUS" DZIEŃ PRZED WYJAZDEM KILKANAŚCIE TELEFONÓW ZE ZMIANĄ CZASU WYJAZDU. POŻNIEJ TELEFON Z BIURA I TU NAJLEPSZE CYTUJĘ " PRZYKRO NAM ALE MAMY SERWIS BUSA I W DNIU JUTRZEJSZYM NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI" BRAK KONTAKTU Z SZEFEM FIRMY.
TOTALNE NIEPOROZUMIENIE TA FIRMA
|
|
Porażka!!!!!!!!!! GREGO BUS FIRMA POWINNA ZMIENIĆ NAZWĘ NA "WYSTAWKA BUS" DZIEŃ PRZED WYJAZDEM KILKANAŚCIE TELEFONÓW ZE ZMIANĄ CZASU WYJAZDU. POŻNIEJ TELEFON Z BIURA I TU NAJLEPSZE CYTUJĘ " PRZYKRO NAM ALE MAMY SERWIS BUSA I W DNIU JUTRZEJSZYM NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI" BRAK KONTAKTU Z SZEFEM FIRMY.
TOTALNE NIEPOROZUMIENIE TA FIRMA
|
|
Polecam Arka-Trans. arka-trans.pl
Regularne wyjazdy do Włoch i Niemiec. Świadczą również usługi przewozowe na terenie kraju - wycieczki, przewozy na komunie, bankiety, wesela, przysięgi itp. W ofercie znajdują się również przewozy kurierskie do Włoch, Niemiec i Polski. Przewozy zagraniczne zawsze odbywają się z udziałem dwóch kierowców.
Kontakt:
arka-trans.pl
Polska:
+48 82 563-53-15
+48 606-521-273
Włochy:
+39 34-70-13-52-84
+39 34-85-96-29-92
Niemcy:
+49 017 01-06-14-60
|
|
Witam. Próbowałem wysłać przesyłkę firma GREGO BUS od tygodnia bezskutecznie próbuje, za każdym razem jest to problem. Pani Dyspozytor nie wie kiedy będą w stanie odebrać paczkę, ponieważ nie wie jak będą jechali przez Polskę. Moje pytanie brzmi, czy nie planuje się trasy wcześniej czy dopiero plany na trasy są w dniu wyjazdu?
Bardzo nie profesjonalne podejście do klienta.
Moja sugestia dla firmy, zacznijcie planować wcześniej a nie w dzień wyjazdu.
Nie pozdrawiam.
|
|
GREGO BUS TOTALNIE NIE ODPOWIEDZIALNA FIRMA. ZAPISUJA WSZYSTKO A PÓŹNIEJ SIĘ GUBIĄ W TYM. ZERO ODPOWIEDZIALNOSCI, DYSPOZYTOR CYNIK KTÓRY MI MÓWI ZE O PACZCE NIC NIE WIE, PYTAM O SZEFA FIRMY A TEN MI MÓWI ŻE SZEFA NIE MA I NIECH PANI SOBIE SZUKA INNYCH FIRM KTÓRE PRZEWIOZA PACZKĘ Z ZADUPIA. CZY TO JEST POWAZNE. DNO I WODOROSTY. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY. LICZYŁAM NA WAS, JAK MOŻNA MIEĆ TAKIEGO DYSPOZYTORA KTÓRY KPI Z KLIENTA.
|
|
Dotyczy MM Przewozy
"Na czas i bezpiecznie do celu,Jesteśmynowym przewoźnikiem opolskim ,oferującym doskonałą flotę oraz atrakcyjne ceny"
Po pierwsze przewoźnik się spóźnił o godzinę nie powiadamiając klienta , to ja jako klient musiałem wydzwaniać i sie interesować gdzie jest kierowca i dlaczego go jeszcze nie ma ,także zastosowanie na czas jest nie adekwatne do tego co oferuje i obiecuje przewoźnik ,
Po drugie : doskonał flota atrakcyjne ceny ??! Proszę ? Ostatni raz z tą firmą jadę !! Pierwszy i ostatni doskonałą flota miały być busy komfortowe bo za nie komfortowe płaciłem zawsze 55-60 euro a zapłaciłem 300 zł za to że kierowca się spóźnił do tej pory jadę z Rybnika do Amsterdamu wyjazd 16 przewidywany dojazd do po 10 rano ,za Sindbad płaciłem 250 zł a jechał 17 godzin .
Po trzecie ;
" Do Państwa dyspozycji mamy nowoczesną flotę samochodów. Z nami podróżujecie Państwo komfortowymi, przestronnymi busami marki Ford Transit w wersji przedłużanej i podwyższanej, Ford Transit Custom, Opel Vivaro i Renaut Trafic.
Wszystkie nasze auta wyposażone są w modem Wi-Fi z dostępem do internetu, mają również w dodatkowy układ klimatyzacji oraz ogrzewania dla tylnej części przedziału pasażerskiego. Auta posiadają również bardzo dużą przestrzeń bagażową, co umożliwia nam przewiezienie w nienaruszonym stanie Państwa bagaży. "
Jedyna rzecz która się zgadza w reklamie tego przewoźnika to miejsce na bagaż reszta to kłamstwo ,nie zauważyłem bym jechał komfortowym busem z opcją wifi ,generalnie mam swój pakiet neta ale skoro place 300 zł i mam zapewnione wifi tak ma ono być .. żadnych podwyższonych busów ciasny bus ...zero wygody
Nie zauważyłem tych wszystkich super rzeczy o których mowa na oficjalnej stronie ...kierowca próbował nadrabiać prędkością owszem ale niestety godziny nie nadrobi ,nie tylko ja będę spóźniony i nie wyspany do pracy ,za samolot linii Ryan w dniu 20 stycznia 2017 roku płaciłem 250 zł i leciałem 1 godz 50 min więc cena za transport tego przewoźnika nie jest adekwatna do samego przejazdu i czasu przejazdu proponuje wojteksa lub inne linie ...
Odradzam MAM przewozy !
|
|
ja korzystam z giełdy transportowej na które można wysłać i paczkę i wieksze ładunki jak transport palet do belgii
***transonet.pl
- można zaoszczędzić do 60% ceny bo kasują tylko w jedna strone
|
|
Ja zawsze jeżdżę z komfortowebusy.pl, wygodne, nowe busy, sympatyczni kierowcy, a najważniejsze, że obsługują większą częsć Polski oraz całe Niemcy, Holandię i Belgię.
|
|
jeżdżę zawsze busami do anglii z evobusem. mają tanie bilety i dobrze wyposażone busy. maiałam okazję podróżowac z nimi już 3 razy i za każdym razem byłam zadowolona z przejazdu. polecam ***evobus-anglia.pl/
|
|
jak do holandii z gdańska to polecam stronę ***wartozobaczyc.waw.pl/artykuly/ szybko, sprawnie, bezpiecznie.
|
|
wśród wielkopolskich przewoźników firma ***marcinbus.pl nie ma sobie równych. wiem, co mówię, bo od wielu lat jeżdżę do holandii i jeździłem już z różnymi firmami, ale dopiero w tej zostałem na stałe. stawiają na bezpieczeństwo i komfort jazdy, a to się ceni. polecam
|
Strona 5 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|