Nie mieści się w głowie, by pacjentów zostawić na pastwę losu. Ciekawe jak by skazani w więzieniu zareagowali, gdyby nie dostali posiłków, itp.
Nawet nie jestem w stanie tego komentować, tak jestem oburzona.
|
|
we włodawie czy w krasnymstawie pilęgniarki wzięły mniejsz epieniądze i nie psioczą. tylko w chełmie jakoś ciągle mało im. to całe odchodzenie od łóżek jest karygodne, na miejscu dyrektora już bym stał przed p[rokuratorem i zgłaszał przestępstwo!!
|
|
jak zobaczyłem, że pacjenci na śniadanie dostali chleb z masłem, a na obiad wodę, która podobno się zupą nazywała, to się wściekłem. o ile rodziny chorych dostarczałyt jedzenie, to co mają mówić ci, których nikt nie odwiedza? żenada
|
|
POPIERAM STRAJK PIELĘGNIAREK I RESZTY PERSONELU SZPITALA.PAN DYREKTOR , RADA ORAZ WŁADZE LOKALNE NIE ZASTANOWIŁY SIĘ JAK DAWALI LEKARZOM WYSOKIE PODWYŻKI CZ STARCZY DLA RESZTY PRACOWNIÓW PIENIĘDZY .LEKARZE POSTĄPILI JESZCZE GORZEJ BO SKŁADALI WYPOWIEDZENIA Z PRACY I CZY TO JEST WPORZĄDKU I DYREKTOR NIE STRASZYŁ PROKURATOREM LEKARZY.WIELKI WSTYD HAŃBA DLA DYREKCJI I WŁADZ MIASTA -JEŚLI GO WOGULE MAJĄ.POZDRAWIAM PIELĘGNIARKI I RESZTE PERSONELU.
|
|
Zabrać lekarzom dać pozostałym
|
|
,,Jeżeli protest pracowników spowodował zagrożenie życia lub zdrowia pacjentów, to skieruję sprawę do prokuratury". Za to całe zdarzenie jakie zaistniało w szpitalu powinien odpowiadać przed prokuratorem Pan Dyrektor szpitala. Przez jego niekompetencję i nieodpowiedzialność pacjenci nie otrzymują należytej opieki pielęgniarskiej. Lekarzom, którym Dyrektor dał podwyżkę prawie wogle nie widać na sali, pacjenci są zaniedbywani. Według kodeksu pracy z urlopów na żądanie i ze zwolnienia lekarskiego może korzystać każdy pracownik.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|