Na czym oni latają w tym Chełmnie? Na wrotach ode stodoły? Buehehehe....
|
|
Chełm wyprzedził Rzeszów i jest największym ośrodkiem szkolenia pilotów w Polsce :)
|
|
Zarabiam 86 $ za godzine pracy w domu. Bylem zszokowany, gdy moja sasiadka powiedziala mi, ze wynosi srednio 95 USD, ale teraz widze, jak to dziala. Teraz czuje taka swobode, ze jestem swoim wlasnym szefem.
Oto, co robie..............>>>>>>> www.Money46.com
|
|
Zarabiam 86 $ za godzine pracy w domu. Bylem zszokowany, gdy moja sasiadka powiedziala mi, ze wynosi srednio 95 USD, ale teraz widze, jak to dziala. Teraz czuje taka swobode, ze jestem swoim wlasnym szefem.
Oto, co robie..............>>>>>>> www.Money46.com
|
|
Chelm to ukrainska dziura, jakakolwiek uczelnia w tej dziurze to utapianie publicznych pieniedzy.
|
|
Wspaniale!
|
|
DO GOŚCIA Z 10-31 JESTEŚ GŁUPIM, ZAZDROSNYM KRETYNEM TYLKO PSYCHIATRA MOŻE CI POMÓC
|
|
Chelm to syf, kila i mogila a co krok to ukrop.
|
|
W Rzeszowie rządzą byłe ubeki w ośrodku szkolenia i boli u-boli że Chełm ich zdystansował w poziomie i ilości szkolonych pilotów.
|
|
Zarabiaj i 200 euro za godz. Kogo to obchodzi ????
|
|
no to nic dziwnego ze nikt nie chce latac lotem jak piloci sa z chelma dziury ktora nawet nie ma wlasnego lotniska
|
|
HelenJones jedyne co robisz to nabijasz ludzi w butelkę. Jesteś oszustem okradającym naiwniaków. Ale są idioci na tym świecie, że wierzą, iż po 2 tygodniach można biegle władać obcym językiem. W sumie ja mam tabletki, które leczą dziury w zębach. Ktoś chętny? Może ty HelenJones?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|