Brawo nareszcie wyrok bez zawiasów
|
|
Trochę łagodnie potraktowano zwyrodnialca. Nie jestem szczególnie miłośnikiem psów, ale dziś zwierze jutro człowiek. I jestem gotów postawić 10.000 zł, że zaraz zadźga jakiegoś Homo Sapiens. Kara jest rażąco niska. Tutaj było pastwienie się nad psem z zamiarem zadania śmierci. Co to jest 5000zł kary? Obecnie za kota trzeba zaplacić 2500zł. I tak ten pies powinien być potraktowany, nie jako zwykły kundel, lecz czysty rasowiec. Ktoś tego psa kochał i opiekował nim się. I chyba nie po to podwyższono karę za bestialstwo z dwoch do 3 lat, by teraz wysłuchiwać o 10 miesięcznej odsiadce? Za 3 mce go puszczą za dobre zachowanie. Przecież obecnie jest taki miły młody człowiek.
|
|
Ja bym temu zje*bowi dup*e tym nożem pociął.. Mam nadzieje że chłopaki zrobią z jego odbytem dobry pożytek
|
|
[b]Nie wyjdzie za dobre sprawowanie. Dostał wyrok bezwzględny, więc nie może starać się o warunkowe zwolnienie. Będzie siedział do końca
|
|
Ja bym temu zje*bowi dup*e tym nożem pociął.. Mam nadzieje że chłopaki zrobią z jego odbytem dobry pożytekArturku,czyżbyśmy mieli okazję być świadkami projekcji twoich skrytych fantazji seksualnych? A te chłopaki jak ich nazywasz,to szumowiny jeszcze gorsze od tego patola. Oni niby są godni sprawiedliwość wymierzać? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|