Kiedyś wróci.... W podobny może sposób... Najmniej się tego spodziewając.... Kto już trochę żyje na tym świecie może coś powiedzieć...
|
|
Co za penis ale karma wróci do niego
|
|
Ciekawe czy polak czy ukrainiec?
|
|
Co za penis ale karma wróci do niegoJaka karma czlowieku? Na tym swiecie (a innego nie ma) nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie sprawiedliwosci. Wiekszosc zbrodniarzy, zlodzieji i innych szubrawcow mialo sie i ma bardzo dobrze (na pewno lepiej niz przez nich poszkodowani) oraz nie poniesie nigdy za swoje postepki zadnej kary. dlatego trzeba takich scigac i robic jak najskuteczniejsze, nieprzekupne prawo. Poki co zwycieza zawsze silniejszy i sprytniejszy, ktory wie jak wykorzystac innych. |
|
Nie o 18.35 A o 8.35 rano. Przejeżdżałam tamtędy akurat kiedy ratownicy reanimowali kobietę w rowie... bo tak daleko wyrzuciła ją siła uderzenia.
|
|
Czyjąś mama, żona, być może już babcia, a bandyta z tryzubem w godle zapewne już u siebie pije gorzałę.
|
|
zatrzymać, aresztować, wyrwać jaja łącznie z językiem bestii
|
|
To byla wiolka magdziak z hrubieszowa to ona uciekla z miejsca zdarzenia z Ruski
|
|
Tak to magdziaczka z hrubieszowa ,tez widzielismy ich samochod jak uciekli duenie! Mam nadzieje ze karma ich dopadnie ,policja juz jedzie
|
|
Nic nie wróci życia kobiecie i łez rodzinie. Tak jak wiara w sprawiedliwy wyrok na tym zbrodniarzu który się nie zatrzymał
Kondolencje dla bliskich kobiety i rodziny.
|
|
Wyrazy współczucia dla rodziny.. Ale jako osoba jeżdżąca tą drogą często- ludzie szanujcie swoje życie- noście odblaski !!! Ta droga jest bardzo niebezpieczna a niestety codziennie mijam osoby idące/ jadące na rowerze po ciemku w ciemnych ubraniach.. taką osobę dostrzega się w ostatnim momencie i naprawdę o tragedię nie trudno
|
|
Robicie sobie idiotyczne żarty czy to są prawdziwe informacje? Proszę się wypowiedzieć , Inaczej zgłaszam, że padły oskarżenia wobec tej osoby,w razie iż tak nie było, was/Ciebie dojadą za pomówienie ."To byla wiolka magdziak z hrubieszowa to ona uciekla z miejsca zdarzenia z Ruski" "Tak to magdziaczka z hrubieszowa ,tez widzielismy ich samochod jak uciekli duenie! Mam nadzieje ze karma ich dopadnie ,policja juz jedzie" |
|
Nie o 18.35 A o 8.35 rano. Przejeżdżałam tamtędy akurat kiedy ratownicy reanimowali kobietę w rowie... bo tak daleko wyrzuciła ją siła uderzenia.Tak się składa, że 18 35 ,proszę nie wprowadzać w błąd. |
|
A od kiedy w piątek o 18:25 było tak widno.
Może redakcja powinna przemyć twarz i zobaczyć wstawiona fotkę.
Pozdrawiam
|
|
Bo znaleziono ciało na 2 dzień rano ?!
Dlatego jest jasno ...
|
|
Co wy piszecie durnoty jaka magdziaczka kobieta nie żyje ciekawe jakbyście czuli sie jakby ktos z waszej rodziny zginal
|
|
Ponosi Was fantazja widzę. Zastanówcie się co piszecie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|