"wódko pozwól żyć"
|
|
buahahhahaha pierd... nie piję.
|
|
Przecież Kaczyński po znacjonalizowaniu Żabek dostanie Nobla z ekonomii socjalistycznej, po co mu jeszcze jakieś dyplomy z Chełma?
|
|
Nie nie wierzę, uszczypnijcie mnie. Czy w chełmie (celowo z małej) została jeszcze jakaś mała tubka wazeliny? Czy jakaś część tej kapituły musiała jechać po nią do Zamościa, Lublina? Proponuję nasmarujcie się od stóp do głowy i oczywiście golenie na zero podczas tak uroczystego włażenia w d...... prezesa
|
|
Sklepy Żabka mają się nazywać Kaczka.
|
|
Ciekawe na ile jest to zdanie artysty, a na ile kalkulacje mangera
|
|
Ludzie, litości! "MIASTO chce uhonorować Jarosława Kaczyńskiego...." Czyli kto? Parafrazując pewną postać historyczną być może odpowiem sobie na pytanie. "Miasto to Ja" (oczywiście nie mam tu na myśli siebie).
|
|
Myślę że artysta tak WIELKI, WIELKIEJ SŁAWY miał prawo tak napisać. PRZYTAK NISKIM POLITYKU I JESZCZE POLITYKU CO NIE LUBI PUTINA zwykły wstyd.
|
|
bareja wiecznie zywy najwiekszemu szkodnikowi polski beda wreczac ordery tfuuuuuuu
|
|
A czym to prezes nad prezesy wyróżnił się w stołecznym mieście= CHEŁM ??? co raz był przejazdem czy z toalety skorzystał ???
|
|
A może za to w mieście Chełm będzie pierwsza "kaczka", węgiel za 900zł/t, PB95 za 4,89...?? Pierwsi, pierwsi, pierwsi....8)
Trzeba też hotele zacząć budować, ponieważ "Wyróżnienie ma być wyrazem najwyższego uznania za działalność na rzecz miasta promującą je w kraju i za granicą."
Opętanie....!!!! POLSKA w ruinie....!!!!!
|
|
PiSSowski ciemny grajdoł ;) Wstyd na cały region i PL. Cała lista hitów zasłużonych dla tej dziury.... parafia i nędzny starzec dyktator, któremu bliżej niż dalej.... Brawo chelm buhahahaha
|
|
PiSSowski ciemny grajdoł ;) Wstyd na cały region i PL. Cała lista hitów zasłużonych dla tej dziury.... parafia i nędzny starzec dyktator, któremu bliżej niż dalej.... Brawo chelm buhahahaha
|
|
Nie nie wierzę, uszczypnijcie mnie. Czy w chełmie (celowo z małej) została jeszcze jakaś mała tubka wazeliny? Czy jakaś część tej kapituły musiała jechać po nią do Zamościa, Lublina? Proponuję nasmarujcie się od stóp do głowy i oczywiście golenie na zero podczas tak uroczystego włażenia w d...... prezesa Czy nie trzeba by się dokładnie przyjrzeć prezydentowi Chełma w kontekście włażenia ,wazeliny i d...py ? "Buś" byłby niewątpliwie zadowolony :::---)))) |
|
Zabawna jest ta eksplozja patriotyzmu chełmskiego wspierana patriotów z Lublina. W ramach walki z zaprzaństwem proponuję zawalczyć o to aby Chełma nie kojarzono z Manifestem PKWN, któren to został podobno w mieście ogłoszony w obecności władz i wiwatujących ze szczęścia mieszkańców.
|
|
Brawo panie Michale Dyjak . Ja też nie chciałbym medalu od i w tym towarzystwie.
|
|
Życzliwa rada na przyszłość! Biorąc pod uwagę fakt, że w tym kraju, nadal i wciąż, żyje jeszcze trochę przyzwoitych ludzi należałoby najpierw zadać im pytanie, czy chcą uczestniczyć w upokarzającej istotę ludzką chucpie! W ten prosty sposób unikniecie potrzeby rewidowania listy kandydatów! Unikniecie powtórki z rozrywki, kiedy to obecny lokator Pałacu Namiestnikowskiego pragnął obwieszać orderami zasłużonych Polaków, a spotkało się to z ich zdecydowaną odmową! Kąpcie się we własnym szambie bez rozsyłania zaproszeń pod zły adres!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|