Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
"wódko pozwól żyć"
Odpowiedz
buahahhahaha pierd... nie piję.
Odpowiedz
Przecież Kaczyński po znacjonalizowaniu Żabek dostanie Nobla z ekonomii socjalistycznej, po co mu jeszcze jakieś dyplomy z Chełma?
Odpowiedz
Nie nie wierzę, uszczypnijcie mnie. Czy w chełmie (celowo z małej) została jeszcze jakaś mała tubka wazeliny? Czy jakaś część tej kapituły musiała jechać po nią do Zamościa, Lublina? Proponuję nasmarujcie się od stóp do głowy i oczywiście golenie na zero podczas tak uroczystego włażenia w d...... prezesa
Odpowiedz
Sklepy Żabka mają się nazywać Kaczka.
Odpowiedz
Ciekawe na ile jest to zdanie artysty, a na ile kalkulacje mangera
Odpowiedz
Ludzie, litości! "MIASTO chce uhonorować Jarosława Kaczyńskiego...." Czyli kto? Parafrazując pewną postać historyczną być może odpowiem sobie na pytanie. "Miasto to Ja" (oczywiście nie mam tu na myśli siebie).
Odpowiedz
Myślę że artysta tak WIELKI, WIELKIEJ SŁAWY miał prawo tak napisać. PRZYTAK NISKIM POLITYKU I JESZCZE POLITYKU CO NIE LUBI PUTINA zwykły wstyd.
Odpowiedz
bareja wiecznie zywy najwiekszemu szkodnikowi polski beda wreczac ordery tfuuuuuuu
Odpowiedz
A czym to prezes nad prezesy wyróżnił się w stołecznym mieście= CHEŁM ??? co raz był przejazdem czy z toalety skorzystał ???
Odpowiedz
A może za to w mieście Chełm będzie pierwsza "kaczka", węgiel za 900zł/t, PB95 za 4,89...?? Pierwsi, pierwsi, pierwsi....8) Trzeba też hotele zacząć budować, ponieważ "Wyróżnienie ma być wyrazem najwyższego uznania za działalność na rzecz miasta promującą je w kraju i za granicą." Opętanie....!!!! POLSKA w ruinie....!!!!!
Odpowiedz
PiSSowski ciemny grajdoł  ;) Wstyd na cały region i PL.  Cała lista hitów zasłużonych dla tej dziury.... parafia i nędzny starzec dyktator, któremu bliżej niż dalej.... Brawo chelm buhahahaha 
Odpowiedz
PiSSowski ciemny grajdoł ;) Wstyd na cały region i PL. Cała lista hitów zasłużonych dla tej dziury.... parafia i nędzny starzec dyktator, któremu bliżej niż dalej.... Brawo chelm buhahahaha
Odpowiedz
Nie nie wierzę, uszczypnijcie mnie. Czy w chełmie (celowo z małej) została jeszcze jakaś mała tubka wazeliny? Czy jakaś część tej kapituły musiała jechać po nią do Zamościa, Lublina? Proponuję nasmarujcie się od stóp do głowy i oczywiście golenie na  zero podczas tak uroczystego włażenia w d...... prezesa Czy  nie trzeba by się dokładnie przyjrzeć prezydentowi Chełma w kontekście włażenia ,wazeliny i d...py ? "Buś" byłby niewątpliwie zadowolony :::---))))
Odpowiedz
Zabawna jest ta eksplozja patriotyzmu chełmskiego wspierana patriotów z Lublina. W ramach walki z zaprzaństwem proponuję zawalczyć o to aby Chełma nie kojarzono z Manifestem PKWN, któren to został podobno w mieście ogłoszony w obecności władz i wiwatujących ze szczęścia mieszkańców.
Odpowiedz
Brawo panie Michale Dyjak . Ja też nie chciałbym medalu od i w tym towarzystwie.
Odpowiedz
Życzliwa rada na przyszłość! Biorąc pod uwagę fakt, że w tym kraju, nadal i wciąż, żyje jeszcze trochę przyzwoitych ludzi należałoby najpierw zadać im pytanie, czy chcą uczestniczyć w upokarzającej istotę ludzką chucpie! W ten prosty sposób unikniecie potrzeby rewidowania listy kandydatów! Unikniecie powtórki z rozrywki, kiedy to obecny lokator Pałacu Namiestnikowskiego pragnął obwieszać orderami zasłużonych Polaków, a spotkało się to z ich zdecydowaną odmową! Kąpcie się we własnym szambie bez rozsyłania zaproszeń pod zły adres!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...