Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
O CO TA CAŁA GÓWNOBURZA NIE WIEM
Odpowiedz
chłopie może to był jakiś znak dla ciebie żebyś się nie żenił a ty od razu pretensje do właściciela knajpy
Odpowiedz
No a jak się okaże, że ten właściciel to kolega tych z PIS a może sam jest członkiem tej ferajny. Polacy już przywykli do afer, bo dzień bez afery z udziałem tłustych kotów z PIS to dzień stracony. Klika dni szumu i sprawy są zamiatane pod dywan. Jaki Pan taki kram.
Odpowiedz
Czytam komentarze i oczywiście wszystko to wina PIS jaki zakuty łeb trzeba mieć żeby w każdej sytuacji doszukiwać się podświadomych działań. Nie głosowałem na PiS żeby było jasne ale to co prezentują powyżej komentujący nadaje się żeby ich skierować do psychiatry bądź nawet do Abramowic.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...