I co z tego że motycyklista miał pierwszeństwo,jak to on ponosi zazwyczaj najwieksze straty?Eutanazja zgodna z prawem.Pis powinien zabronić motorów.
|
|
I co z tego że motycyklista miał pierwszeństwo,jak to on ponosi zazwyczaj najwieksze straty?Jak ktoś chce jeździć na motorynce powinien wziąć to ryzyko pod uwagę, a nie szaleć. |
|
I co z tego że motycyklista miał pierwszeństwo,jak to on ponosi zazwyczaj najwieksze straty?Eutanazja zgodna z prawem.Pis powinien zabronić motorów.jak przeczytałem ten komentarz to zdecydowanie jestem za aborcją. Szkoda, że Twoi rodzice się na nią nie zdecydowali!!!! Wtedy chyba jeszcze była legalna!!!! |
|
Co za kmioty, powinno się dawać prawo jazdy na dostęp do internetu, może nie byłoby tylu idiotów na tych forach.
|
|
Jestem motocyklistą i zawsze sobie przyczepiam łańcuch do ramy motocykla a drugą końcówkę oplatam sobie wkoło szyi zapinam kłódkę i tak się bujam. Po to aby w razie wypadku urwało mi lep abym nie był kaleką.
|
|
w której części gminy Dorohusk mieszka ten motocyklista? Wie ktoś skąd jest ? :(
|
|
w której części gminy Dorohusk mieszka ten motocyklista? Wie ktoś skąd jest ? :(koles jest z wolki okopskiej a wypadek byl w serebryszczach za smietniskiem na krzyzowkach |
|
Gabriel Skrok - Wólka Okopska
|
|
i wiadomo w jakim stanie teraz jest ten chlopak?
|
|
i wiadomo w jakim stanie teraz jest ten chlopak?Jest już z nim dobrze ;) powoli zaczyna chodzić ;) silny chłopak! |
|
Tylko z jaką szybkością jechał ten Kamikadze !!!!!!!!!!!111
|
|
Do Marek z Lublina: z taką prędkością, że pozbierał się w 3 miesiące. Jeżeli uważasz, że jechał 200km/h na złamanie karku to zamilcz. LwG
|
|
Miał dużo szczęścia, ciekawe czy wykorzysta tę przestrogę jak należy.
http://szkoleniebhp.com.pl/
|
|
Motor masz w aucie, a on jechał na motocyklu. Co do zabraniania to powinni takim jak Ty zabraniać się odzywać. LwG |
|
Do Ziutek
Widziałam Cię szalejącego na motocyklu,ale bez tych gadżetów....:)
|
|
Haha brawo Jurek :) LwG
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|