![]() |
Wreszcie będzie okazja do przetestowania tego miliona aut elektrycznych... tylko nie wiem czemu przy żadnej z oddawanych i projektowanych dróg nie ma ładowarek do szybkiego ładowania...
|
![]() |
Wreszcie będzie okazja do przetestowania tego miliona aut elektrycznych... tylko nie wiem czemu przy żadnej z oddawanych i projektowanych dróg nie ma ładowarek do szybkiego ładowania...Problemem jest fakt że obecne ładowarki są prymitywne i bardzo POdobne do ciebie. W przyszłości będą zdecydowanie lepsze. |
![]() |
Chwali się, tekst autorski, będzie dobrze premiowany :) dostaniesz z 5 rubli ?Wreszcie będzie okazja do przetestowania tego miliona aut elektrycznych... tylko nie wiem czemu przy żadnej z oddawanych i projektowanych dróg nie ma ładowarek do szybkiego ładowania...Problemem jest fakt że obecne ładowarki są prymitywne i bardzo POdobne do ciebie. W przyszłości będą zdecydowanie lepsze. |
![]() |
"Niektórzy mogą uważać, że przekaz TVP Info razi ludzi inteligentnych. Ale on winien trafić do jak największej liczby Polaków"Wreszcie będzie okazja do przetestowania tego miliona aut elektrycznych... tylko nie wiem czemu przy żadnej z oddawanych i projektowanych dróg nie ma ładowarek do szybkiego ładowania...Problemem jest fakt że obecne ładowarki są prymitywne i bardzo POdobne do ciebie. W przyszłości będą zdecydowanie lepsze. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|