Witam,
oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu wszelkiego rodzaju prac. Prace także w języku niemieckim. Zainteresowanych proszę o kontakt: enduro27@o2.pl
|
|
a później wychodzi taki magister co nie odróżnia ceny od cyny |
|
To akurat prawda, ale to każdego osobista sprawa...
|
|
jak sie studiuje na takich dziadowskich uczelniach jak w Chełmie Zamościu i innych wioskach, oraz studiuje na prywatnych w LBN i zgrywa sie wielkiego uczonego to takie sa później efekty.
I taki deb*** jeden z drugim zleci napisanie pracy, a nie ma o niej zielonego pojecia!
To jest powod dla ktorego powinno sie likwidowac studia zaoczne ksztalcace najwiekszych deb***i tego swiata! to jest porazka te studia - przyklad. Jeden przedmio jeden kierunek - studia dzienne 45h w semestrze, studia zaoczne 15h. I gdzie tu logika? co taki idiota po zaocznych soba repreznetuje?
Poza tym, na dziennych studiach gdzie trzeba sie wysilic troche i zrobic np. jakies badania praktyczne do pracy, to pisanie pracy nie przejdzie - bo przy pisaniu mgr na poczciwej Uczelni, caly czas jest nad głowa promotor - ale jak sie studiuje w chelmach zamosciach lublinach na prywatnych dziadostwach to tak jest.
Zakopac to gówno - i potem wielcy magistrzy !
|
|
A ty (celowo z małej litery piszę) gdzie studiowałaś, że się tak wywyższasz? Pytam, by wiedzieć jaki to WIELKI magister (czy może nawet inszy doktor) opluwa uczelnie Polski Wschodniej. Widać twoje wykształcenie i kulturę osobistą
Pozdrawiam,
Chełmski Inżynier
|
|
według mnie nie ma nic złego w pisaniu tego typu prac. w wielu przypadkach to tylko przecież formalność. sam korzystałem z takiej pomocy i nie uważam, żeby moja wiedza była na niskim poziomie. plusem jest to, że zawsze można liczyć na dotrzymanie terminu pracy, o czym można poczytać chociażby na pisanieprac.org/gwarancja-i-terminowosc/
|
|
Niewątpliwie przy wielu takich pracach ludzie posiłkują się kimś kto je może napisać, a sami skupiają się na innych kwestiach pracy czy nauce do egzaminu, dlatego nie ma też zaskoczenia, że serwisy takie jak między innymi redaktor-online.pl radzą sobie obecnie bardzo dobrze.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|