A mnie ubawił ten wpis na forum ponieważ ktoś obserwujący tego typu zachowania pracownika kuchni...powinien wiedzieć do kogo należy to zgłosić.Zabrakło cywilnej odwagi? A może noszą wszyscy...i nie warto się tak bulwersować... Widzieliśie grabie od siebie...?Co do zarobków nie wypowiem się albowiem nie wiem.Odpowiedzi szukać należy u pracodawcy,a nie na forum.Rozumiem,że chodzi o anonimowe nagłośnienie sprawy,a to już tchórzostwo.x napisał:ale mnie ubawiłaś,taką wersję przedstaw dzieciom w żłobku! to powiedzcie ile zarabiacie jak codziennie robicie takie zakupy?
![]() |
|
![]() |
Jak na razie to z komunikacją miejską nie dają sobie rady....
|
![]() |
A mnie ubawił ten wpis na forum ponieważ ktoś obserwujący tego typu zachowania pracownika kuchni...powinien wiedzieć do kogo należy to zgłosić.Zabrakło cywilnej odwagi?
a od czego jest szef?,powinien wiedzieć co robią podlegli mu pracownicy!
znany jest przykład,że gość zatrudniony jest na dwa etaty a rzadko go można zastać w pracy bo w tym czasie robi jeszcze prywatną fuchę albo gra na maszynkach w pobliskim lokalu i co policji to zgłaszać?
|
![]() |
Masz całkowitą rację,ale jeżeli wszyscy jadą na tym samym wózku to krzywdy sobie nie zrobią.Ten pracownik to już niemal wicedyrektor... |
![]() |
a co się dzieje z gminnym samochodem wielofunkcyjnym bo komunalniaki wożą teraz śmieci samochodem dostawczym na skrzyni ładunkowej? chodzą pogłoski,że został "zajeźdzony" i gminę nie stać na remont.Jeżeli to prawda to też ktoś nie dopilnował pracy tego sprzęt i osób go obsługujących .Może redaktorka coś o tym napisze bo to nurtuje mieszkańców Rejowca.
|
![]() |
ten od żony "wagonik" co ją ciągnie "lokomotywa" ????............ |
![]() |
I Orlika nie bedzie, najwieksza dziura w lubelszczyznie? Gmina Rejowiec...
|
![]() |
podobno sołtysi jakieś pisma roznoszą na kolektory.wie ktoś coś na ten temat bo u mnie jeszcze sołtysa nie było. czyżby gmina kolektory rozdawała.
|
![]() |
U mnie był,a Ty cierpliwie czekaj na sołtysa i informacje.Czasy rozdawnictwa już dawno się skończyły,ale za pieniądze możesz dołączyć do chętnych na kolektory.Terminy naglą.
|
![]() |
będę czekał,może i do mnie dojdzie sołtys i spełni swój obowiązek o wszystkim mnie informując |
![]() |
będę czekał,może i do mnie dojdzie sołtys.poinformuje mnie o wszystkim spełniając swój obowiązek,żeby tylko po terminie nie było.
|
![]() |
masz jeszcze sporo czasu -listę zamykają 16 kwietnia !!!!!!!!
|
![]() |
Punio już w pracy? Ile za to zapłacimy? 100 a może 200 tyś? Coś prasa nic na ten temat nie pisze, ale może ogólnopolska się zainteresuje...
|
![]() |
będzie,będzie obszerny artykuł na ten temat w Okszy,redaktorka zbiera już materiały i napisze w końcu o tym co najbardziej interesuje mieszkańców Rejowca w tym ile już gmina wydała na przyjęte LO,zwolnienie Kierownika ZUK,naprawę samochodu wielofunkcyjnego
|
![]() |
HĘ JUŻ UWIERZYŁEM |
![]() |
myślę,że 16 kwietnia, ale 2013 r.listę zamykają. |
![]() |
Aaaaale, tu nuudaa, dawno wam mówiłem, posadżta te ,,dwie,, baby do kompa, zaraz będzie ruch i zadyma
|
![]() |
Zapraszam jeśli chcesz zarobić troche kaski kliknij na obrazek http://pic.20dollars2surf.com/ban_pl_8831_567533.gif i zarejestruj sie:)
Ostatnio edytowany 21 kwietnia 2012 r. o 15:30
|
![]() |
co tu takie nudy
|
![]() |
Oj znowu o Rejowcu w gazetach-a jacy kompetentni nasi radni, znają na wszystkim ale najbardziej to chyba na dojeniu krów!
|
Strona 556 z 567
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|