Można podać przynajmniej pierwszą literę Imienia strażnika który popełnił samobójstwo?
|
|
miał dosyć pracy pełnej wyzwań,czy może przemytnicy wydali na niego wyrok i wolał sam sobie palnać w głowę?!
|
|
Sam debilu jesteś przemytnik. Wporządku chłopak był.
|
|
Widać, że tam na granicy niezła fala, tak jak zresztą we wszystkich służbach mundurowych
|
|
Kolejne kłamstwo Zastrzelił się na sluźbie na zielonej przedtem przeloźeni dobrze po nim jechali dziś miał mieć kolejną rozmowę z komendantem był na służbie i już tej patologii nie mógł znieść na tej placówce od dawna jest patologia prywatną placówką panów rządzących mimo skarg donosów i artykułów w gazetach nikt nie chciał się tymi sprawami zająć bo nie moźna kupy rozdmuchiwac trzeba zachować dobre imie
|
|
To samo jest w policji ale to nie mobbingu to są rozkazy. Jemu już nic życia nie zwróci ale trzeba zachować dobrą minę. PATOLOGIA
|
|
Jaka tragedia na przejściu granicznym?Autor artykułu powinien chociaż w minimalnym stopniu wykazać się wiedzą , a nie pisze takie dyrdymały.Patrolowanie terenu nad granicą to nie jest przejście graniczne .Zapraszam do lektury na temat struktury SG.
|
|
Spoczywaj w pokoju [*] niech Ci ziemia lekką będzie
|
|
Kondolencje dla rodziny do konca wypelnil rote slubowania. Jednak nie tak to powinno sie skonczyc. Mobing stres, znecanie sie nad funkcjonariuszami tak samo jak na Hrebennem prywata rzadzi tym syfem. Odpoczywaj w spokoju.
|
|
Maciek byłeś zajebiscie dobrym człowiekiem. To nie sprawiedliwe....miales caale życie przed sobą...
|
|
typowe podejście do pracowników pracujących w budżetówce za jałmużnę, cisnąć z nich ile sie da, pomiatać za nainiższą krajową. |
|
Jak kogos nie znasz to durny komentarz zostaw dla siebie tumanie
|
|
do kogo to pijesz |
|
nie slyszala wystrzalu?
|
|
Spoczywaj w pokoju[*] Maciek byłeś bardzo dobrym kolega!Nie moge uwierzyć, ze juz Cię nie ma:( Tyle planów, rzeczy było jeszcze do zrobienia... Mam nadzieje, ze przełożeni którzy Cię zaszczuli zostaną ukarani!! Juz dość mobbingu, pomiatania ludźmi w NOSG!
|
|
Spoczywaj w pokoju[*] Maciek byłeś bardzo dobrym kolega!Nie moge uwierzyć, ze juz Cię nie ma:( Tyle planów, rzeczy było jeszcze do zrobienia... Mam nadzieje, ze przełożeni którzy Cię zaszczuli zostaną ukarani!! Juz dość mobbingu, pomiatania ludźmi w NOSG!
|
|
Do kogoś kto pisał coś o przemytnikach itd
|
|
Pewnie jego teczkę osobowa już podmienili w robocie i jak zwykle to bedzie jakaś sprawa prywatna powodem tej tragedii , a w robocie było wszystko ok.
|
|
Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing!!! Począwszy od przełożonych, kierownictwo, itd. Jak widać słowa potrafią zabijać! Szkoda tylko, że te "wszystkie mądre glowy" nie mają tak podstawowej wiedzy. Mam nadzieję, że osoby, które przyczyniły sie do tego zdarzenia surowo za to odpowiedzą i sprawa nie zostanie zamieciona pod dywan! Niech teraz każda z nich uderzy się w pierś i spojrzy w lustro... Szkoda tylko, że przez to musiał odebrać sobie życie młody, inteligentny, wartościowy... człowiek z zasadami.
|
|
Jeszcze nigdy w mojej karierze zawodowej a krótko nie służę nie widziałem żeby kiedyś jakiegoś oficera ukarali za nie zle przekrety. Panie i panowie chorążowie, podoficerowie spotkaliście sie kiedyś w czasie służby z oficerem który nie kłanie i dotrzymuje słowa? Cześć Jego pamieci.
|
Strona 1 z 13
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|