![]() |
niech mi tylko zamontują, spadać, nie dostaję 500+ bo pisowce uważają, że jedno dziecko to nie dziecko nie powinno iistnieć na tym świecie a mam się ptakami przejmować, czy was pogięło
|
![]() |
Gdybyś kopulował w locie jak jerzyk to na pewno 500 byś dostał...
|
![]() |
żenada, martwią się o sranie w banie a ludzie w barakach mieszkają. chory kraj, swojemu nie pomogą ciapatemu dadzą karaluchom domki budują świat się kończy.
|
![]() |
Żenada? Wiesz ile jeżyk komarów dziennie zjada?? Później komary nie wlatują do baraków i nie kąsają tych biednych ludzi :)
|
![]() |
|
![]() |
W Łęcznej zamontowano podobne budki ale pod syreną OSP. No ciekawy jestem jak w takim hałasie mają urządzić swoje m-1
|
![]() |
Następny socjalny glonojad. Polska wschodnia w sercu i we łbie. Po co jerzyki, jemu dać, bo w baraku mieszka! Wara ci nierobie od moich podatków. Do roboty się weź, a nie żebrzesz. Każdy, kto ma 2 ręce 2 nogi i jakiś pomysł na życie, w baraku nie mieszka. Za to amatorów wyciągania rąk po cudze nie brakuje.
|
![]() |
Jerzyki fantastycznie, ale ja chciałbym też, żeby miasto albo CHSM wzięły się trochę za gołębie. Jest ich na osiedlach za dużo. Roznoszą groźne choroby i brudzą na balkonach.
|
![]() |
Wszystko fajnie jestem za ale dlaczego to idzie z publicznych pieniędzy nawet na zdjęciu widać że montażem zajęli się pracownicy miejskiej spółki MPGK ! czyli my Chełmianie się dokładamy nie ważne czy za czy przeciw !
|
![]() |
Toś się obudził. A aquapark się podoba? A misiowe rzeźby postawione na odludziu, specjalnie po to, żeby chełmiankowe sebixy miały co dewastować? Przy milionach władowanych w aquapark daj panie Boże te domki Jeżykom. To nawet nie waciki. Następnym razem będziesz wiedział, na kogo nie głosować.
|
![]() |
Komentarze dotyczące domków dla jerzyków są dla mnie żenujące ,a czytając je mam wrażenie jak bym miała doczynienia z 12 letnimi dziećmi... Ty ludzie są robactwem tego świata brudzą tylko i syfią wszędzie dzie popadnie.Bardzo dobrze że budują dla nich domki z naszych pieniedzy a kto nie chce niech sie wyprowadzi za granice moze tam będzie lepiej... Dla nas budują bloki mieszkalne dla nich budki legowe Gupota ludzka jednak nie ma granic.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|