![]() |
To było do przewidzenia. Nie pasuje pieniaczom że dwie kobiety Burmistrz i Starosta postanowiły wyrwać z zapaści miasto i powiat. Ciągle kłody pod nogi. Osoby mające po 70-80 lat chcą by było tak jak było czyli żeby nic nie było. Wymyślają niestworzone historie. Chcą odwoływać raz to Panią Burmistrz, drugim razem knują przeciwko Pani Staroście. W tle pożal się Boże działacze. Niech ich drzwi ścisną.
|
![]() |
To było do przewidzenia. Nie pasuje pieniaczom że dwie kobiety Burmistrz i Starosta postanowiły wyrwać z zapaści miasto i powiat. Ciągle kłody pod nogi. Osoby mające po 70-80 lat chcą by było tak jak było czyli żeby nic nie było. Wymyślają niestworzone historie. Chcą odwoływać raz to Panią Burmistrz, drugim razem knują przeciwko Pani Staroście. W tle pożal się Boże działacze. Niech ich drzwi ścisną.Myślałem, że dzisiaj w UM wolne a tu trolle jednak pracują:) |
![]() |
Miejscowy widzę frustracja rośnie. I nie przesadzaj z tym myśleniem. Napisałeś "Myślałem" więc jestem pewny, że albo kłamiesz abo naprawdę uwierzyłeś w to że myślisz. Słychać wycie? Znakomicie. Pani Majewskiej gratuluję świetnej współpracy z powiatem, radnymi i mieszkańcami.
A Pani Symczuk powiem tak. Jest Pani świetna w tym co robi. Nie zazdroszczę z czym i z kim musi się tam Pani zmagać. Zawistnikom mówię stanowcze NIE.
|
![]() |
Ręce precz od Marty!
|
![]() |
1617USA
|
![]() |
Święte słowa. Starsi ludzie żyją w swoim świecie j nie wiedzą co znaczy rozwój i postęp.
|
![]() |
Podziwiam Marte ze chce cos zmienic dla tego ciemnogrodu, szkoda ze zamiast wspierac rozwoj miasta zawistni ludzie tylko knuja..roszczeniowa patologia, poprostu swinstwo. Pozdrowienia ze Szczecina.
|
![]() |
Lepiej żeby Monika lipian- Kwiatkowska wzięła się do pracy !!!!!!Dostała za darmo mieszkanie na ulicy Jatkowej potem na ulicy Zamojskiej 3 pokoje i kuchnię Zamarzył się jej DWOREK - przecież jej teśc Kwiatkiowski ma kamienicę w Czerniczynie więc jakim sposobem dostaje mieszkania komunalne za darmo !!!!!!!
|
![]() |
Do Bono i miejscowego, przecież to młodzież chce zmienić Panią Burmistrz a czepacie się starszych ja sama pognałam tych zbieraczy podpisów .
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|