![]() |
Niech ich jeszcze "rozstrzelają zsiadłym mlekiem" - za przeprowadzenie "wydarzenia artstycznego" ("performers'u") w przestrzeni publicznej.
|
![]() |
Po 5 tys. w zupełności wystarczy! Może bezmózgowcy nauczą się szanować nasz wspólny majątek!
|
![]() |
Czy doszło do jakichkolwiek szkód (np.: połamania ławek) - czy też celem karania jest tresowanie poddanych przez faktycznych okupantów (czego przykładem był mandat obciążający bębniarza, który próbował zapobiec zdradzie o świcie w lubelskim Ratuszu, shańbionym przez Nocną / Niecną Zmianę)? Zakazali myśleć, zakazali śpiewać - jak śpiewał Karel Kryl w pieśni "Przrwielmożny kat".
|
![]() |
jaka kara. Powinni poustawiać ławki od nowa, pozamiatać rynek i tyle. Niektórym nawet za pieniądze nie chciałoby się tyle wysiłku włożyć w wygłupy
|
![]() |
kombinowali, kombinowali i ... wykombinowali - prowincjonalne Einsteiny .
|
![]() |
Należy się po 50 bykowców na gołe ciało w obecność mieszkańców. Wydarzenie sfilmować i na YT.
|
![]() |
Kara jakby pół miasta spalili i jaki nasz majątek? Do grobu to zabierzesz? Jeszcze żeby ktoś Ci dał... Ale zrobili Ale gdzie takie kary nakładać, nikt nie paradował z bronią czy wyrzucił swoje śmieci na środek deptaku... całkiem sie ***i w głowie z tymi karami...
|
![]() |
I bardzo dobrze rodzice nie nauczyli sąd nauczy
|
![]() |
Dlaczego troll Japolan, niedoszły pasażer lubelskiej linii 38, wypisuje swoje mądrości nawet w temacie o ławkach w Hrubieszowie?
|
![]() |
Dlaczego troll Japolan, niedoszły pasażer lubelskiej linii 38, wypisuje swoje mądrości nawet w temacie o ławkach w Hrubieszowie?Korzystam z wolności - zarówno z wolności wypowiedzi, jak i z wolności poruszania się (a linia nr 38 to sprawne połączenie między os. Nałkowskich a Poczekajką). Korzystam z wolności w sposób wolnemu człowiekowi właściwy. |
![]() |
Jakby to było w Detroit wschodu to Szymonek z CSK powiedziałby ze to nowoczesna sztuka
|
![]() |
bezczelne łobuzy w tym Hrubieszowie, u nas w Lublinie dlatego nasz włodarz buduje ławki niewywracalne, z betonu, po 120 tysięcy złotych każda. Nawet atak nuklearny przetrwają i przejście kibiców Motoru po przegranym meczu z Avią Świdnik.
|
![]() |
Bohater książki pod tytułem "Szatan z siódmej klasy" - przy takim "stosowaniu prawa" - to miałby "murowane dożywocie".
|
![]() |
Trzeba ukarać żeby było na sfinansowanie lotów marszałka z PiSu. Chłopaków wystarczyłoby postraszyć, a marszałek wykorzystał kilkaset tysięcy złotych na swoje loty i co...
|
![]() |
Moim zdaniem prace społeczne były by lepsze niż ta grzywna,a jak już to mniejsza bo teraz młodzież (większość) w wieku 18 lat nie zarabia sama więc nie jest to dla nich kara lecz dla rodziców. Zaraz ktoś napisze że mogli pilnować rodzice ich ale taki 18/19-sto latek powie:"jestem dorosły mogę robić chcę"
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|