Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kot miał dużo szczęścia, że spotkał strażników granicznych

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 marca 2018 r. o 16:09 Powrót do artykułu
I super. A tak swoją drogą do czego podążą świat, skoro ludzki odruch jest taki rzadki.
Odpowiedz
undefined napisał:
I super. A tak swoją drogą do czego podążą świat, skoro ludzki odruch jest taki rzadki.
to rząd od lat zaszczepia w nas znieczulicę, a obecnie ja jestem tak wkurzona na maksa na to 500+ że nikomu teraz nie pomagam , bo jak pisowców stać za płacenie młodym zdrowym jak byk rodzicóm za leżenie, pieprzenie sie i rozmnażanie a chorzy żebrzą o pomoc w leczewniu to w naszym kraju ktoś chyba jest popieprzony
Odpowiedz
,,dosyć patologi" jak chcesz zobaczyć prawdziwą patologię to spójrz w lustro krótkowzroczna dzido
Odpowiedz
W imieniu kota, dziękuję dziękuję tym człowiekom. Miauuuu
Odpowiedz
Uśpić delikwenta. Oczywiście mam na myśli sprawcę
Odpowiedz
Fajny rudasek. Mam nadzieję, że znajdzie dom, a sprawcom uschną jajka.
Odpowiedz
Uratowali kota? A o ile zakład, że za miesiąc go tam nie będzie? Przecieź kot ze schroniska ma takie same szanse wyjścia jak Żyd z Auschwitz. W Rosji wysterylizowaliby i puściliby zwierzaka wolno. No, ale tam jest brak cywilizowanego człowieczeństwa.
Odpowiedz
Co za debil cos takiego mógł zrobić dla zabawy. Po prostu słów brakuje na tą całą podłość.
Odpowiedz
polski ludek, a w sobote do kościołka
Odpowiedz
A widzisz, bo w schronisku w Zamościu kota po wyleczeniu i sterylizacji wypuszczają aby chronić miasto przed gryzoniami. Zamiast opowiadać bzdury, dowiedz się jak działa nasze lokalne schronisko.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...