![]() |
I super. A tak swoją drogą do czego podążą świat, skoro ludzki odruch jest taki rzadki.
|
![]() |
to rząd od lat zaszczepia w nas znieczulicę, a obecnie ja jestem tak wkurzona na maksa na to 500+ że nikomu teraz nie pomagam , bo jak pisowców stać za płacenie młodym zdrowym jak byk rodzicóm za leżenie, pieprzenie sie i rozmnażanie a chorzy żebrzą o pomoc w leczewniu to w naszym kraju ktoś chyba jest popieprzony |
![]() |
,,dosyć patologi" jak chcesz zobaczyć prawdziwą patologię to spójrz w lustro krótkowzroczna dzido
|
![]() |
W imieniu kota, dziękuję dziękuję tym człowiekom.
Miauuuu
|
![]() |
Uśpić delikwenta. Oczywiście mam na myśli sprawcę
|
![]() |
Fajny rudasek. Mam nadzieję, że znajdzie dom, a sprawcom uschną jajka.
|
![]() |
Uratowali kota? A o ile zakład, że za miesiąc go tam nie będzie? Przecieź kot ze schroniska ma takie same szanse wyjścia jak Żyd z Auschwitz. W Rosji wysterylizowaliby i puściliby zwierzaka wolno. No, ale tam jest brak cywilizowanego człowieczeństwa.
|
![]() |
Co za debil cos takiego mógł zrobić dla zabawy. Po prostu słów brakuje na tą całą podłość.
|
![]() |
polski ludek, a w sobote do kościołka
|
![]() |
A widzisz, bo w schronisku w Zamościu kota po wyleczeniu i sterylizacji wypuszczają aby chronić miasto przed gryzoniami. Zamiast opowiadać bzdury, dowiedz się jak działa nasze lokalne schronisko.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|