![]() |
ZABIJA JE ŻUK DEWELOPER
|
![]() |
To co truje ryby truje i ludzi. Stąd lawinowy wzrost zachorowań na nowotwory.
|
![]() |
Ja wiem kto to robi
|
![]() |
Buraka który zatruł wodę i ryby w rzece Huczwa ,obciążyć finansowo i zamknąć w pierdlu na długie lata ,może następny wiesniok pomyśli nim coś zrobi.
|
![]() |
ZABIJA JE ŻUK DEWELOPERPochwal się durniu co zabiło twój ptasi móżdżek? Nauki toruńskiego schizofremika? |
![]() |
Buraka który zatruł wodę i ryby w rzece Huczwa ,obciążyć finansowo i zamknąć w pierdlu na długie lata ,może następny wiesniok pomyśli nim coś zrobi.Pewnie źle policzył stężenie roztworu,ale co się dziwić jak wielu z nich ma o procentach wiedzę jak flaszkę Żołądkowej de Luxe (najlepso wódka) obali. |
![]() |
I co? rzepak był warty takiego skażenia? Ludzie!!! Weźcie Wy się ogarnijcie!
|
![]() |
Do sąsiad Jeśli wiesz, to się pochwal.
|
![]() |
Trzaskowski też wytruł i co ?
|
![]() |
Zobaczysz po wyborach .Przyjdzie czas na Trzaskowskiego .
|
![]() |
Zobaczysz po wyborach .Przyjdzie czas na Trzaskowskiego .Czaskoski zostanie premierem? |
![]() |
Pewnie jakiś burak zapchlony opryskiwacz w rzece czyścił. Cham jest cham, tempa istota, tępy elektorat.
|
![]() |
Oddajcie kasę za znaczki wędkarskie!
|
![]() |
Ta ochrona roślin nie jest wart ludzkiego zdrowia. Rzepak opryskują kilkanaście razy podobnie zboża. Wszystko już wytruli.
|
![]() |
Czemu nikt nie napisze o jaki środek do pprysku chodzi. I że my ten środek wykorzystywany s rolnictwie spożywamy. A bulwersujemy się że do wody trafił i ryby sniete. A że w rzepaku my todzoadostwo spożywamy??
|
![]() |
Jaka ochrona? Prawdopodobnie środek trujący, stosowany, żeby łatwiej zebrać. Dlaczego to jest w Polsce dozwolone?
|
![]() |
Czyli jak myślałem rolnik burak sobie czyścił i popłynęło... Można go teraz szukać, jak nikt nie podp... to sprawca nie do znalezienia...
|
![]() |
Przecież teraz nikt nie zbiera rzepaku,jest jesień,coś tu się nie zgadza,za mało konkretów
|
![]() |
Pewnie chodzi o glifosat który jest w randup najlepszy przyjaciel Rolnika
|
![]() |
A rolnicy osadu z oczyszczalni na pola nie wysypywali.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|