![]() |
Pracownik ... podatawówki ... ??? a co to takiego ??? żenua ale posiom tego czytadła !!!
|
![]() |
To nie pracownik, to bohater narodowy. Uratował szkołę i uczniów. Na dyrektora go, albo na wójta. :)
|
![]() |
no i po co tam zaglądał, nie jego to niech nie zagląda
|
![]() |
No i co z tego?!
|
![]() |
Takie rzeczy były kiedyś w każdej szkole, dzieci znosiły wszystko co stare i "zabytkowe" i jeszcze dostawały za to dobre oceny z historii. Ciekaw jestem czy w tym odkryciu pracownika szkoły znajdowały się istotne elementy broni czy amunicji zagrażające bezpieczeństwu publicznemu.
|
![]() |
Dziękujemy za tak obszerny tekst z którego tyle wynika. Kwintesencja DW.
|
![]() |
Ja cie !!!! Dyrektor do raportu za takie niedopatrzenie ! Tyle niebezpiecznych lusek w szkole ? Jest nowa ustawa o zabytkach wiec odpowiednie slyzby powinny wyciagnac konsekwencje.
|
![]() |
szok ! pewnie poprzednik chciał siłą obalić ustrój polityczny !
|
![]() |
Toż to szoooook panie !!!
|
![]() |
Ja też zajrzałem.Do tego artykułu.Nie wiem,czy śmiać się czy płakać...
|
![]() |
I to jest dowód na to kto pracuje w naszych szkołach...zobaczył łuskę i wezwał antyterrorystów ?
|
![]() |
I jak tu nie wierzyć że nasz kraj to taki dom wariatów
|
![]() |
nauczyciel sporo musi sie douczyc...
|
![]() |
Przecież to kupa niegroźnych śmieci! No chyba że ktoś to zeżre np. ten pracownik szkoły!
|
![]() |
Ale paròwa ... Szok
|
![]() |
Przeczytajcie najpierw Ustawe o broni i amunicji. Zwlaszcza fragment o istotnych czesciach broni i amunicji. Macie na fotkach kompletny zamek karabinowy, mozliwe ze nadajacy sie do "rozruszania" + kompletna amunicja karabinowa, luski o ile nie maha zbitych splonek, rowniez pod ta ustawe podpadaja. Nie macie pojecia o prawie niestety. Sprawdzcie sobie rowniez ile mozna chapnac z KK za takie "smieci". No a teraz idzie sprzatac szuflady partyzanci od siedmiu bolesci.
|
![]() |
Śmiech na sali... Brawo dla pracownika i "dziennikarza" hahaha...Pełno takich śmieci leży na polach i nikt nie robi sensacji... Też pamiętam jak w latach 80 -tych leżały na półkach w szkole.
|
![]() |
Dura lex sed lex. Takie mamy prawo.
|
![]() |
K...a peeselowska jak nic, p...e ma we krwi i zrobić na tym karierę.
|
![]() |
Apel do wszystkich rolników ! Znalazłeś łuskę na polu ? Natychmiast zgłoś to niebezpieczne znalezisko dzwoń do hrubieszowskiej komendy ! A dziennik niech tam zatrudni stałego korespondenta.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|