![]() |
A gdzie jest wios? Co robi dyrektor Żelazny?
|
![]() |
Do więzienia z rygorem pracy, lub do kaieniołomu z łopatą. Minimum 10 lat. Dla każdego.
|
![]() |
Ciekawe, że po publikacji w TVN wszyscy są niepokojeni ??? a może dostali w "łapę" ????
|
![]() |
Nic im się nie stanie. Jeszcze nagrody dostaną.
|
![]() |
Widać, że zarówno urzędnicy z gminy Horodło, jak i ze Starostwa Powiatowego siedzieli w kieszeni mafii śmieciowej i to od bardzo długiego czasu.
Brawo dla dziennikarzy za wykrycie afery, liczę, że prokurator dobierze się do tyłka zarówno mafii śmieciowej jak i skorumpowanym do cna urzędasom, a zwłaszcza temu, co w materiale ironizował: "No, ale jak to, śmieci zrzucają, z powietrza ? samolotami może ? he he he".
Skończyło się eldorado.
|
![]() |
Przecież ta kopalnia piasku te była nielegalna. Ciekawe ile wynosiła wziątka....bo nikt normalny nie wierzy, że akurat ta firma otrzymała zgodę.
|
![]() |
A radni? Za co co miesiac przytulaja nieopodatkowana kase?
|
![]() |
wszyscy mówią, że tam śmierdzi, a on mówi, że nikt tego nie czuje. Żałosne. Czy on chce zrobić z ludzi głupków, czy sam jest taki głupi???
|
![]() |
Jeszcze raz pytam: jakie zadania spełniają radni? Za co biorą nieopodatkowaną kasę? Co robią i dlaczego władze SAMORZĄDOWE?
|
![]() |
Kto rządzi w powiecie hrubieszowskim?
|
![]() |
Od czego są radni?
|
![]() |
Brali w łapę aż im odbytem wychodziło. Czemu władze jeszcze nie siedzą? Prokurator też dorabiał?
|
![]() |
Przysięgam większych durnot nie czytałam. Kontrola w lipcu nic nie wskazała? Do cholery jasnej już w maju było ten syf czuć w powietrzu! Mieszkamy koło tego bagna! Karaj prawa? Trują nas w naszych własnych domach! Gdzie są władze tego rejonu? Gdzie właściciel tego przybytku?
|
![]() |
Szlak mnie trafia jak patrzy sie na to wszystko wrrrrrr Nam sie karze i staszy karami segregowac smieci , a kto ja sie pytam posegreguje tamto śmietnisko w KTO ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|